2019 US Beach Soccer National Championship Aankondiging

Het US Beach Soccer National Championship (USBSNC) vindt plaats van 6 tot 8 december 2019 in San Diego, Californië. De Deens Voetbalelftal Thuisshirt opmerkelijke kustlijn van Mission Beach in het hart van San Diego zal de gastheren worden genoemd voor de 2019 & 2020 edities van het US Beach Soccer National Championship! Het is een zeldzame kans voor strandvoetbal om te plaatsvinden op Mission Beach, waar we extatisch zijn om de kans te hebben om aan de gemeenschap te laten zien.

De divisies voor de USBSNC zullen 18 divisies, waaronder 13U-19U voor zowel kinderen als meisjes, evenals mannen Open, Women’s Open, volwassen coed, evenals een universiteitsclubkampioenschap. Alle kampioenen van alle strandvoetbalevenementen in het hele land hebben de kans om deze mogelijkheid aan te vragen om automatische acceptatie te ontvangen met een geverifieerd kampioenschap. Bovendien zullen “Wild Card” -toepassingen worden geaccepteerd door die teams die het gevoel hebben dat ze de stamboom hebben en/of tweede zijn in evenementen die als sterke competities zijn beschouwd.

Voor de open heren en vrouwen is er minimaal $ 10.000,00 Leeds United Thuisshirt contante portemonnee die wordt toegekend aan de Kashiwa Reysol Thuisshirt winnaars van elke divisie. De laatste portemonnees zullen worden ontdekt door de lopende sponsormogelijkheden met betrekking tot het evenement.

Teams die zich kwalificeren via evenementen die rechtstreeks aan de USBSNC zijn geassocieerd, krijgen de voorkeur voor geboorten met wildcards en zaaien in het kampioenschap. Elke geverifieerde kampioen in de Verenigde Staten van Canada kwalificeert automatisch. Voor veel meer informatie over deze evenementen bezoekt USBeachSoccerChampionship.com.

Hoe kwalificeer en voorschriften Bezoek: USBSNC FAQ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.