2026 Cross Country Wereldkampioenschappen op weg naar Tallahassee; Tokyo om 2025 World Athletics Championships

te houden De World Athletics Council heeft Tallahassee, Florida, gekozen om de World Athletics Cross Country Championships 2026 te houden, terwijl hij ook het Olympische Stadion van Tokyo koos om de World Athletics Championships uit te voeren en de World Athletics Champions te bekleden, Vissel Kobe Thuisshirt 2025 World Cross Country Championships naar Kroatië.

De verklaring werd afgelegd tijdens de 228e World Athletics Council die in Oregon bevredigend was voorafgaand aan de Wereldkampioenschappen 2022 die vanaf vrijdag in Eugene zullen zijn.

gerelateerde verhalen

World Athletics Indoor Championships Nanjing 2023 vertraagd tot 2025

Logo onthuld voor 2023 World Athletics Championships

Louisville om 2023 ACC Indoor Track en veldkampioenschappen Aston Villa FC Thuisshirt te houden

NAIA kondigt Indiana Wesleyan aan als Hold voor externe track & field kampioenschappen

2026 Cross Country Wereldkampioenschappen op weg naar Tallahassee; Tokyo om 2025 World Athletics Championships te houden

De enscenering van de 46e cross country kampioenschappen in Tallahassee in 2026 draagt ​​bij aan de selectie van wereldevenementen die zijn georganiseerd voor de Verenigde Staten en maakt deel uit van de ambitie van World Athletics om uiteindelijk een top vijf sport in de VS te worden in de VS, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar, het jaar van de Los Angeles -spellen. Het evenement was voor het laatst in de VS in 1992 toen Boston de race hield; New York organiseerde het evenement in 1984.

“Tallahassee, Florida, is extatisch om te zijn geselecteerd om de 2026 World Athletics cross country kampioenschappen te houden”, verklaarde Go to Tallahassee uitvoerend directeur Kerri Post. “Meer dan 10 jaar geleden wilden we een vooraanstaande langlauffaciliteit ontwikkelen en een nieuw evenementbasis produceren om veel meer atleetparticipatie te stimuleren, veel meer toeschouwers en fans aan te trekken, en de blootstelling ook te verbreden als levensvatbaarheid van de cross -country -sport. De World Athletics Cross Country Championships in Tallahassee zullen evenals de grootste atletiekwedstrijden over de hele wereld evenals een blijvende voetafdruk op de sport achterlaten. We worden geëerd en dankbaar voor de wereldatletiek voor de kans om dit prestigieuze evenement te houden en vooruit te kijken om de wereld te verwelkomen in Florida. ”

De World Athletics Championships 2025 zullen de sport terugkeren naar de locatie die vorig jaar de Olympische Spelen van vorig jaar had, in het jaar dat de Japanse Association of Athletics Federations haar eeuwfeest viert. In 2025 krijgt Tokyo de kans om zijn stadion te vullen met fans die de kans hebben afgewezen om naar de Olympische West Ham United Thuisshirt Spelen van Tokyo 2020 te gaan vanwege pandemische beperkingen.

“We zijn enorm blij dat World Athletics zijn vertrouwen heeft aangetoond en afhankelijk is van in Japan om de World Athletics Championships 2025 te houden,” zei Jaaf -president Mitsugi Ogata. “Samen met World Athletics als één team zullen we profiteren van deze kans om het allerbeste wereldwijde evenement te presenteren om onze sport naar een hoger niveau te laten groeien. De geschiedenis heeft aangetoond dat we zowel het vermogen als de energie hebben om de beste atleten van de wereld te houden en om het wereldwijde publiek te beïnvloeden. We beloven dat het Olympisch Stadion in Tokio vol fans zal zijn om uiteindelijk een onvergetelijke ervaring te zijn voor de atleten en alle betrokkenen. ”

De andere kandidaten waren Nairobi, Silezië en Singapore. Tokyo scoorde de grootste van de vier kandidaten in het citaatonderzoek op vier gerichte gebieden: de prospect voor een krachtig verhaal; winst die kansen genereert voor wereldatletiek; een bestemming die het wereldwijde profiel van de sport zal verbeteren; evenals een goed klimaat.

“Binnen een zeer sterk gebied van kandidaten om de World Athletics Championships 2025 te houden, gebruikte Tokyo een dwingend bod,” zei Sebastian Coe, president van de World Athletics. “Ik hoop dat dit een stralend licht zal zijn voor Japan, omdat ze in 2025 100 jaar van de Japanse Association of Athletics Federations vieren, door atletiek van wereldklasse terug te brengen naar de mensen in Tokio.”

Kroatië zal in 2024 zowel meduline als Pula hebben als co-hosts voor de cross country Wereldkampioenschappen.

“We zijn de Wereldatletiek dankbaar voor de afhankelijk van getoonde en nu is het evenveel als wij in de komende 18 maanden om Kroatië, Istria, Medulin en Pula, evenals de World Cross Country Championships te presenteren, op de Hoogst mogelijk niveau, ”verklaarde de Kroatische Athletics Federation President Ivan Vestic. “In 2002 liepen de allerbeste Europeanen zowel in Medulin als nu, in 2024, ‘s werelds beste atleten zullen de meest prachtige cross -track ter wereld lopen.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.