5 Methoden om de geestelijke gezondheid en welzijn

te verbeteren tijdens de beveiligingsoverzicht op elke vliegtuigreis worden volwassenen eraan herinnerd dat ze in een noodsituatie hun eigen zuurstofmaskers moeten beveiligen voordat ze hun kinderen helpen in vorm te helpen.

Waarom? Omdat het helpt dat je effectiever voor kinderen zorgt. Precies hetzelfde geldt voor de geestelijke gezondheid, en het is ook iets wat instructeurs moeten overwegen. Het is tenslotte moeilijk om een ​​groot mentale welzijn voor de klas te bespreken als wij als volwassenen het niet zelf oefenen.

Boekprestaties onder druk Trainee Workshop

Actie om de geestelijke gezondheid en het welzijn van instructeurs te verbeteren is absoluut nodig: bezorgdheid over de werklast van de instructeur heeft 67% van de instructeurs aangegeven dat hun taak hun mentale of lichamelijke gezondheid nadelig had beïnvloed, volgens een recente NASUWT -enquête. Dit heeft geleid tot aanbevelingen dat een half miljard pond moet worden overgedragen aan instellingen om hen te helpen het probleem aan te pakken.

Daarom is het de moeite waard voor instructeurs om naar deze eenvoudige manieren te kijken, geïnformeerd door de nieuwste NHS -richtlijnen, om hun geestelijke gezondheid te stimuleren.

Aansluiten

Onderzoekers hebben het belang aangetoond van verschillende gezonde relaties. Ze stellen voor om je losgekoppeld te voelen van anderen, is net zo slecht voor jou als het roken van 15 sigaretten per dag. De Foundation Mental Health and Wellness geeft aan dat “mensen die meer sociaal gekoppeld zijn aan familie, vrienden en hun buurten gelukkiger, fysiek gezonder en meer online zijn, met minder geestelijke gezondheids- en welzijnsproblemen”.

Naast het ontwikkelen van verbindingen op privéniveau, suggereert bewijs dat deel uitmaken van een groep vergelijkbare voordelen heeft. Mensen die zorgvuldig bepalen met een groep, meldden dat ze gelukkiger waren.

Let op

We online in een tijdperk van afleiding. Onderzoeksstudie suggereert dat we onze telefoons op typische 85 keer per dag inspecteren. Dit beperkt onder andere precies hoeveel we opmerken wat er om ons heen gebeurt. Toen de wereldberoemde violist Joshua Bell tijdens een spits in Washington op een treinstation bakte, van de 1.097 mensen die hem passeerden, stopten er slechts zeven om te luisteren. Slechts een paar dagen eerder hadden mensen talloze kilo betaald om hem exact dezelfde muziek te horen spelen.

Hoewel het kijken naar de toekomst motiverend kan zijn (dat is de reden waarom psychologen mensen motiveren om doelen te stellen) kunnen gedachten over het verleden of de toekomst zo goed dominant zijn, en soms is het belangrijk om zich te concentreren op het huidige moment. Het beoefenen van deze vaardigheid zal het stressniveau verminderen, uw vermogen verbeteren om toekomstige stressvolle situaties aan te kunnen, en u helpt veel betere relaties aan te gaan.

Blijf leren

Waarom stimuleert het ontdekken van je mentale welzijn? Naast het geven van een gevoel van prestaties, plezierig zijn, en je helpen om stressvolle gebeurtenissen om te gaan, heeft een onderzoek naar volwassenen ontdekken (PDF) ontdekt dat “het meest essentiële en alomtegenwoordige voordeel van het ontdekken van elke soort is een groei in zelfvertrouwen ”.

Leren hoeft niet formeel onderwijs te betekenen. Het kan alles zijn dat uw begrip in elk type gebied tot stand brengt. Uit uw comfortzone stappen en iets nieuws proberen, zal dit verbeteren. Het gevoel van voldoening die nieuwe vaardigheden Atletico Madrid Thuisshirt kunnen bieden, je kunt je emotionele welzijn helpen en zal motiverend zijn.

Wees actief

Evenals begrepen fysieke voordelen, kan lichaamsbeweging helpen bij het verbeteren van uw humeur, zelfrespect en het vermogen om met stress te bieden. De Wereldgezondheids- en welzijnsorganisatie suggereert dat volwassenen gemiddeld ongeveer 22 minuten lichamelijke activiteit per dag moeten doen.

Het is eenvoudig om te worden afgeschrikt wanneer waargenomen barrières zoals zich ook moe voelen in de methode van oefening. Lichamelijke activiteit kan echter echt helpen om vechtmoeheid te helpen en hoeft geen georganiseerde sport te zijn (bijv. Fitnesscentrumklassen of wandelen). Bovendien kan actief zijn een veel betere geestelijke gezondheid motiveren, vooral als het helpt bij het socialiseren of focussen op het heden.

Aan anderen geven

De meeste mensen hebben de uitdrukking gehoord “het is veel beter om te bieden dan te ontvangen”. Evenals onderzoeksonderzoek van economie suggereert dat we een “warme gloed” voelen wanneer we iemand anders helpen. Fans van sitcom -vrienden zullen bekend zijn met dit idee uit de scène waar Paris Saint-Germain Thuisshirt Phoebe evenals Joey Debat Onzelfzuchtige grote daden debatteren.

De kracht van het verstrekken wordt ondersteund door mentale onderzoeksstudie (PDF) die ontdekten dat willekeurige handelingen van vrijgevigheid resulteren in het gever dat het voordeel voelt naast de ontvanger. Dit is een fascinerend gebied voor degenen die werken in Zuid-Koreaans Voetbalelftal Thuisshirt instellingen waar per definitie het grootste deel van de taak omvat het bieden van tijd, energie of advies. Het verstrekken hoeft echter niet geld te omvatten of tijdrovend te zijn. Kleine, bijna incidentele willekeurige vrijgevigheid kan krachtig genoeg zijn.

Een laatste gedachte

Als het gaat om geestelijke gezondheid, begrijpen sommige mensen niet waar ze moeten beginnen. Deze vijf gebieden bieden een Snull

Leave a Reply

Your email address will not be published.