AFL -architecten Rita Ochoa op de shortlist voor BD’s Female Architectural Leader of the Year Award

AFL Architects bevestigde deze week dat Rita Ochoa, Senior Associate en hoofdontwerper van de nieuwe Brentford Stadium -baan in Londen, op de hoogte is gebracht voor de BD Vrouwelijke architecturale leider van het jaar Award.

Een nieuwe toevoeging aan de prijzen in 2019, de classificatie van de vrouwelijke architectuurleider erkent de prestaties van vrouwen die op de markt werken, evenals de echte verschillen die ze maken voor het publieke begrip van architectuur.

Als vrouwelijke sporten en vrijetijdsontwerper heeft Rita het Lusail -stadion in Qatar, het Ashgabat Stadium in Turkmenistan, en de Benefit Arena in Hull onderhouden. Momenteel is ze toonaangevende teams om zowel de Swansea Digital Arena als de Brentford Neighborhood Stadium -projecten te bieden.

Haar speciale setting op de markt heeft haar ertoe gebracht om op te treden als een positief functieontwerp en de principes van sportarchitectuur van binnenuit voort te zetten. Daartoe Sevilla FC Thuisshirt is ze een actief lid van vrouwen in het voetbal. Ze is ook de enige vrouwelijke spreker geweest bij evenementen zoals het World Stadium Congress, ter promotie van het veranderende stadion -model, waar gezinnen, ouderen en alle geslachten samen bevoegd zijn om samen te vieren.

Het leiden van een stijlteam Nagoya Grampus Thuisshirt dat zowel uit zowel mannelijke als vrouwelijke wereldwijde architecten bestaat, beoefent ze de overtuiging dat zowel vrouwen als mannen voor zowel vrouwen als mannen kunnen worden begeleid en gelijk moeten worden ondersteund. Evenzo vereisen zowel kinderen als meisjes om vrouwen in hogere functies te zien om echt een gevoel van gelijkheid te geven.

Rita Ochoa, senior medewerker bij AFL Architects en hoofdontwerper van het nieuwe Brentford Stadium Project, is genomineerd voor de BD Female Architectural Leader of the Year Award

Rita Ochoa, Senior Associate, AFL Architects, zei:

Ik ben heel blij om in de finale te zijn met andere uitzonderlijk inspirerende vrouwen uit het hele land. Dit is een uitstekende verbetering voor alle vrouwelijke architecten binnen AFL, en laat hen echt zien dat we zeer veel worden erkend voor de uitstekende prestaties die we in deze branche maken.

Dit wordt de 16e editie van de Awards en zal op 1 mei 2019 in het Westminster Plaza Hotel, Londen, de locatie nemen. Op de avond zullen 700 gasten plezier hebben in het diner en drankjes tijdens het vieren en netwerken met een aantal van het beste talent van de industrie.

Bonus Arena, Hull City Council for City of Culture 2017

Bonusarena genomineerd voor prestigieuze prijzen

Hull’s Benefit Arena is ook op de shortlist gezet voor twee prestigieuze prijzen.

Ten eerste, genomineerd als finalist voor de Style with Advancements Classification bij Kashiwa Reysol Thuisshirt de Royal Organisation of Chartered Surveyors (RICS) Awards, evenals eveneens een finalist in de beste classificatie van de openbare dienstverlening voor de South Yorkshire & Humber Regional Regional Authority Building Control (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC (LABC. ) Prijzen.

De RICS Awards presenteren de meest inspirerende initiatieven en ontwikkelingen in land, echt landgoed, bouw en infrastructuur. Ze vieren de prestaties en successen van RICS -professionals en hun effect op regionale gemeenschappen.

AFL -directeur, John Roberts, zei:

Deze prijzen benadrukken niet alleen het succes van de locatie, maar de buitengewone samenwerkingsinspanningen van iedereen om de uitkeringsarena tot een waarheid te maken – van klant, ontwerpers en planners, alle methode voor het gebouw en de operatieteams. We kunnen niet trotser zijn op onze betrokkenheid bij dit project.

Over AFL -architecten
AFL Architects is een echte praktijk met meerdere sector, die wereldwijd projecten levert vanuit kantoren in Manchester, Londen en Birmingham.

Het toegewijde team van AFL is gepassioneerd over de ruimtes die onze omgeving vormen. De competentie samenbrengt over verschillende typologieën, de methode balanceert functionaliteit, ontwikkelen van hoge kwaliteit en effect op hun diverse ervaring, waardoor waarde in onze opties wordt gestimuleerd en uitdagende conventies. Dit resulteert in de ontwikkeling van elegant, juist en inspirerend ontwerp.

Voor bovendien informatie over AFL Architects, bekijk hun bedrijfslijst in de online directory van Sports Venue Service (SVB) door gewoon op hun logo hieronder te klikken …

Sports Locatie Service (SVB) is verheugd een officiële mediapartner te zijn voor World Stadium Congress, met SVB CEO, Katie McIntyre, evenals productiedirecteur, Noel McIntyre, om aanwezig te zijn tijdens het congres dat video -interviews aflegt met sprekers en zowel speakers met sprekers en zowel speakers met sprekers met sprekers, Deelnemers, om hun gedachten te horen over de huidige ontwikkelingen, trends, cruciale afhaalrestaurants en lessen.

#Sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor marktnieuws, views en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.