Als je zelfgenoegzaam bent met succes in golf

gebouw op je succes in golf

Vind je dat je een uitvoeringslul hebt na het winnen van een toernooi of na een geweldig seizoen te hebben gehad?

Heb je jezelf ooit afgevraagd: “Waarom kan ik nooit consequent spelen?”

Prestatieblokken of een gebrek aan consistentie worden meestal veroorzaakt door de mentale fout om ‘op uw lauweren te rusten’.

Dit is wanneer u tevreden bent met uw Gremio Thuisshirt golfprestaties en vervolgens verslapt met de tijd, moeite en focus die in de eerste plaats heeft bijgedragen aan uw succes.

Golfers die zelfgenoegzaam zijn met hun succes, zullen tijdens de week een oefenronde overslaan … of minder aandacht besteden aan het verfijnen van hun swing … of afwijken van de pre-round routine tijdens het volgende toernooi.

Zelfgenoegzaam zijn is dat gevoel: “Ik ben gearriveerd, dus ik hoef niet langer het werk te doen.”

Er is een substantiële ontkoppeling als het bij dit sentiment komt. Alles wat je deed voorafgaand aan die geweldige prestaties leidde tot die geweldige prestaties.

Alle mentale voorbereiding, focus op techniek, werken aan de greens en aandacht voor uw pre-round en pre-shot routines die zijn toegevoegd tot een succesformule die die geweldige resultaten opleverde.

Wanneer u vanwege zelfgenoegzaamheid afwijkt van uw succesplan, zult u absoluut een daling van uw spel op de golfbaan ervaren.

Pastprestaties en successen zijn verkeerskaarten voor toekomstig succes.
Je kunt en moet je successen vieren, je hebt ze tenslotte verdiend.

Hoewel als je succesvol wilt blijven, consistent golfen en je spel verder verbeteren, moet je bepalen wat heeft bijgedragen aan je succes en wat je kunt verbeteren om toekomstige successen te waarborgen.

Een voorbeeld van het verdubbelen en opnieuw concentreren van uw inspanningen na een succes is het golfteam van Arizona State University …

Afgelopen voorjaar won ASU het Division I National Championship, de record achtste nationale titel voor de universiteit.

Ondanks hun succesgeschiedenis weigeren de golfers van ASU op hun lauweren te rusten. Het ASU -team heeft hun geest gewist en nieuwe doelen gesteld voor het komende seizoen.

Olivia Mehaffey is een tweedejaarsstudent in het ASU -golfteam. Hoewel ASU het nationale kampioenschap heeft gewonnen, is Mehaffey niet tevreden en beseft dat dit jaar een heel nieuw seizoen is.

Mehaffey: “Mijn manier van denken is niet veranderd, want dit is een nieuw seizoen. Het was geweldig dat we in mei hebben gewonnen, maar we beginnen nu fris. We moeten Real Betis Balompie Thuisshirt ons voorbereiden en ons klaar maken om het helemaal opnieuw te doen. Onze coach heeft ons voorbereid om naar de top te blijven streven en ik denk dat dit dit najaar te zien is in onze houding. ”

Zoals Mehaffey heeft geïdentificeerd, is de sleutel tot langdurig succes of consistent spel om je successen te vieren, een nieuw doel te stellen, je in te zetten voor dat doel en volg je succesplan als je je op je nieuwe doel richt.

Blijf verbeteren in golf:
Vier en opnieuw kalibreren: vier na een succesvolle ronde of seizoen je succes. Beloon jezelf en geniet een week in de overwinning.

Na dat opnieuw kalibreren, stel je nieuwe doelen voor het komende seizoen.

Bekijk uw succesformule, maak de nodige aanpassingen aan en concentreer u vervolgens op wat er voor u staat.

Bekijk “The Golfer’s Mental Edge” voor meer strategieën om het succes in golf te verbeteren.

Leer bewezen strategieën om met vertrouwen te presteren!

Heb je last van fragiel zelfvertrouwen na gemiste hits, spelen met strikte of hoge verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen of het onvermogen om vrij te spelen en ontspannen op de baan?

Als je lijdt aan gebrek aan focus, laag zelfvertrouwen of andere obstakels van mentale games op de cursus, kun je je ware golfpotentieel niet bereiken …

Succesvolle golfers hebben geleerd hoe ze met ultiem vertrouwen in concurrentie kunnen presteren, dus hebben we het mentale edge -werkboek en het CD -programma van de golfer ontwikkeld om dit te helpen!

Het Mental Edge -programma van de golfer omvat de top 8 mentale trainingssessies die ik met mijn persoonlijke studenten doe om hen te helpen hun mentale spel te stimuleren en de Kashima Antlers Thuisshirt consistentie op de cursus te verbeteren.

Het Mental Edge-programma van de golfer omvat 8 betrouwbaarheidsversterking van CD’s, MP3-audio-opnames en een mentale edge-werkmap van 8 sessies?

De mentale voorsprong van de golfer: een plan van 8 weken voor ultiem vertrouwen

Wat zeggen klanten van mentale games?
“Ik wil je nogmaals bedanken voor onze laatste mentale coachingsessie, die me gisteren mijn persoonlijke beste ronde ooit heeft geboden! Op een golfbaan waar ik nog nooit beter had gescoord dan 77, scoorde ik een 73 competitie. Ik kan het ongelooflijke innerlijke werk niet geloven dat deze eenvoudige sessie mij heeft geproduceerd en daar wil ik je nogmaals voor bedanken. ”
~ Emmanuel Grizaud, amateur -golfer

“De mentale voorsprong van de” golfer is een winnend mentaal spelprogramma! Het programma van Dr. Cohn houdt je positief met je denkproces, gericht op wat je kunt controleren op en van de cursus, en beslissend met de opname die je gaat slaan! Ik gebruik zijn methoden in mijn eigen spel en deel ze met mijn studenten. Bedankt, Dr. Cohn! ”
~ Curtis Way, MGCP

“Ik heb honderden aan dollars uitgegeven aan clubs, putters, enz. Altijd op zoek naar antwoorden. Maar ik wist dat dit niet gingnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.