ALSD Webinar: A Path Forward for Suite Sales

Dan August van de Los Angeles Rams, Scott Spencer van Suite Experience Group, en de Jared Frank van de ALSD gaan over de huidige trends van de suite-markt en een technologie om te betere markt en te verkopen en te verkopen Evenementsuites in actie voor die trends.

Suite -leases blijven de uitdaging verifiëren om te verkopen tegen de achtergrond van het veranderen van kopersgedrag en voorkeuren, evenals de versnellende verschuiving naar online marktplaatsen. Als gevolg hiervan passen veel teams hun premium verkoopmethoden aan om veel meer suites met één evenementen op te nemen en hun digitale aanwezigheid uit te breiden om de verkoop te stimuleren.

Leer in dit meest huidige webinar van de Association of Luxury Suite Directors (ALSD) van de Los Angeles Rams, een van de meest innovatieve teams in deze arena, die onlangs samenwerkten met Suite Experience Group om www.ramssuites.com te lanceren, waarmee kopers kopers kunnen Om suite -inventaris rechtstreeks op de site te bekijken en te kopen.

Inleiding/huishoudelijke opmerkingen: 0:15

Overzicht van suite -markttrends: 4:41

Invloeden van externe industrieën: 7:12

Het ophalen van ervaring gemakkelijker maken: 8:57

Het eerste end-to-end technologieplatform voor suites: 9:39

Bedreigingen voor een sportteam in de on-demand economie: 11:17

SOFI Stadium Suite Portfolio: 13:18

Een groter digitaal oogpunt: 16:35

Ramssuites.com Gebruikersreis: 18:45

Wie is er verantwoordelijk voor?: 22:35

The Back-End Magic: 23:55

Single-Game Rentals als onderdeel van een grotere strategie: 25:17

ROI -analyse/rechtvaardigingskosten: 27:12

Hoe een Suite Pro -demonstratie te krijgen: 28:52

Interne hindernissen overwinnen: 29:57

Het hele suite -ervaring Groepsecosysteem: 32:45

Evenement gemodereerd door: Jared Frank, uitgever, ALSD. Presentatoren: Dan August, VP van Ticketing & Strategie, Los Angeles Rams en Scott Spencer, President, Suite Experience Group.

De ALSD publiceerde deze locatieoptie in samenwerking met Suite Experience Group.

Voor nog veel meer informatie: bekijk ALSD.com of volg @thealsd

#Hospitality #PremiumSales #PremiumSeat #SportSbiz #SportShospitality #Stadia

De volgende editie van ALSD International – het toonaangevende evenement van Europa voor de premium Seat & Sports Hospitality Sector – wordt georganiseerd in het huis van de nieuw gekroonde Premier League -kampioenen, Anfield Stadium van Liverpool Football Club, 12 en 13 oktober, en zal onderzoeken hoe Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt te verhogen hoe te verhogen Winsten door nieuwe Ecuadoraans Voetbalelftal Thuisshirt builds, renovaties, service-uitbreidingen en technologie, en hoe u verloren winst kunt terugverdienen na COVID-19.

De 2020-editie van ALSD International-georganiseerd door de Association of Luxury Suite Directors and Sports Location Business-zal een conferentie op hoog niveau bevatten, een tentoonstellingszaal met de huidige producten, diensten en oplossingen, excursies van Anfield, Everton’s Goodison Park en M&S Bank Arena, en veel netwerkevenementen, waardoor geoptimaliseerde kansen voor Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt kennisaandeel, netwerken en zaken doen.

#AalsDinternational – Europa’s toonaangevende evenement voor de premium stoel- en sporthostsector

#ALSD – Leid de afgelopen 30 jaar de premium stoelmarkt voor

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Het toonaangevende platform voor marktnieuws, views en ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.