Atlanta Sports Council lanceert Esports Division

De Wolverhampton Wanderers Thuisshirt Atlanta Sports Council heeft de Atlanta Esports Alliance gelanceerd met het concept van het brengen van grote esports -evenementen naar het grootstedelijk gebied, wat bijdraagt ​​aan de groep gevestigde teams die zich al in het gebied bevinden.

De aankondiging werd gedaan in Dreamhack Atlanta. Het mandaat van de Atlanta Esports Alliance is om kansen te ontdekken voor teams, toernooien, locaties en eSports -serviceproviders en partners in Atlanta.

Het metrogebied in Georgia is huis voor drie in de stad gevestigde eSports-teams met het Atlanta Reign van de Overwatch League, NBA 2K League’s Hawks Talon en Call of Duty’s Atlanta Faze.

“Ons doel is om vooruit te blijven denken,” zei Dan Corso, president van de Atlanta Sports Council. “Terwijl we vooruit kijken naar het volgende decennium, zal Esports de sportindustrie blijven domineren, en het was belangrijk voor de voorgrond als organisatie om Atlanta te cementeren als de financiering van eSports en dit platform nog een economische te gebruiken bestuurder.”

De AEA zal lid worden van de Atlanta Sports Council’s Group of Merken SS Lazio Thuisshirt als een divisie van de Metro Atlanta Chamber. De Atlanta Esports Alliance zal een samenwerkingsinspanning van ASC, MAC, Georgia Game Developers Association, Skillshot Media, evenals staats- en lokale economische vooruitgangambtenaren.

“Atlanta is een top eSports City, omdat we de locaties en infrastructuur hebben die nodig zijn om grote evenementen te organiseren plus alle elementen die uniek zijn voor het esports -ecosysteem: lokale speluitgevers, toernooiorganisatoren, meer dan een veel salared professionele esports -teams en, vooral, Een buurt die spelletjes, ‘zei Todd Harris, maker en CEO van Skillshot Media, die zal dienen als voorzitter AS Monaco Thuisshirt van de Atlanta Esports Alliance. “Bovendien hebben onze K-12 en hoger onderwijssystemen zowel erkend als gesanctioneerde eSports als een varsity-activiteit, evenals de Atlanta Business Neighborhood begrijpen ook de waarde van eSports en haar publiek.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.