Avixa om te stichtende partner van ALSD Worldwide Fan Experience Event in Londen

Avixa ™, de Audiovisual & Integrated Experience Association, heeft zijn functie als oprichter van ALSD International geverifieerd; Het allereerste seminar van Europa wijdde volledig aan de groeiende markt voor verbeterde premium zitplaatsen en fanervaringaanbiedingen in sportstadia en arena’s.

ALSD Worldwide-die op 11 oktober in centraal Londen wordt gehouden, is ontwikkeld als een tweedaags evenement op hoog niveau door de Association of High-End Suite Directors (ALSD), die ook sportteams vertegenwoordigt als locaties die premium zitplaatsen bieden, evenals de European Arenas Association (EAA), een vereniging die 31 binnenarena’s vertegenwoordigt in 20 Europese landen.

Avixa onthulde eerder een partnerschap met de ALSD in Noord-Amerika om het inzicht te krijgen in de voordelen voor fan-engagement die wordt geproduceerd door geïntegreerde audiovisuele ervaringen in stadion en arena-ontwerp.

Avixa Chief Executive politieman OGC Nice Thuisshirt David Labuskes, CTS®, CAE, RCDD, zei:

De doelen van ALSD Worldwide komen goed bij elkaar met ons doel om inzicht te krijgen in het effect van audiovisuele ervaringen in verschillende klantensegmenten. We claimen niet dat we de allereerste als eerste zijn om de wijk Sports Location te vertellen dat AV een groeiend patroon in hun ruimtes is. We willen echter precies delen hoe professioneel georganiseerd en AV -systemen hebben uitgevoerd – inclusief nieuwe innovatie over de markt – kunnen de ervaringen produceren die trekken en fans betrekken, de loyaliteit van de klant produceren, de verkoop vergroten of een organisatie ook wil bereiken .

ALSD Worldwide in Londen zal premium zitplaatsen analyseren, evenals precies hoe het inkomen kan stimuleren met nieuwbouw, renovaties, service -uitbreidingen en ingenieus voedsel en drankenaanbod.

Conferentiemateriaal zal zich richten op het verlengen van de fanervaring en het bieden van veel meer kansen zowel binnen als buiten de locatiemuren.

Registranten zullen worden toegelaten tot twee avondnetwerkrecepties, naast een aantal extreem speciale locatietochten achter de schermen van enkele van de toonaangevende sportlocaties van de hoofdstad, met transfer inbegrepen, naast een geschenktas, ontbijt, ontbijt ook als lunch in het officiële evenementenhotel.

Het evenement wordt gehouden op 11 oktober en 12, 2018, in het Amba Marble Arch Hotel in centraal Londen.

Ga naar: www.alsdinternational.com voor nog veel meer info of om uw locatie te registreren bij dit must-atend-evenement.

Als onderdeel van zijn grotere partnerschap met de ALSD zal Avixa panelsessies houden en rondetafelgesprekken op het ALSD Sports Location Style & Develop Forum 2018, die locatie van 25-26 juni in Atlanta, VS Corinthians Paulista Thuisshirt neemt, naast Infocomm 2018, zijn gehouden op 2-8 juni in Las Vegas, VS. Deze evenementen brengen agenten uit teams, locaties, ontwerp- en stijlbedrijven en AV -integrators samen.

Avixa is ook sponsor van ALSD’s Spotlight Awards, die leiders in het stadion en arena -ontwerp herkent, inclusief voor hun ingenieuze gebruik van audiovisuele diensten in sportlocaties.

Meer info wordt aangeboden op www.alsd.com/content/2018-alsd-conference-and tradeshow.

Over Avixa
Avixa is de audiovisuele en geïntegreerde ervaring, producent van Infocomm-beurzen over de hele wereld, mede-eigenaar van Integrated Systems Europe (ISE), evenals de wereldwijde handelsvereniging die de audiovisuele industrie vertegenwoordigt.

Avixa, opgericht in 1939, heeft veel meer dan 5.400 leden, waaronder fabrikanten, systeemintegrators, dealers en distributeurs, consultants, programmeurs, online evenementenbedrijven, innovatiemanagers, materiaalproducenten en multimedia -experts uit veel meer dan 80 landen.

Avixa -leden produceren geïntegreerde AV -ervaringen die resultaten opleveren voor eindgebruikers. Avixa is een hub voor deskundige samenwerking, informatie, evenals gemeenschap, evenals de toonaangevende bron voor AV -normen, certificering, training, marktinformatie en geloofd leiderschap.

Aanvullende info wordt aangeboden op avixa.org

Over de ALSD
De Association of High-End Suite Directors (ALSD) werd in 1990 erkend om een enkel platform aan te bieden voor zijn lidteams en locaties met nauwkeurige en tijdige informatie uit alle lagen van LOSC Lille Thuisshirt de premium stoelindustrie.

Nu in het 5e jaar, wordt ALSD’s sportlocatiestijl & ontwikkelforum, gehouden in combinatie met het jaarlijkse seminar van ALSD en een beurzen, een meeslepende blik op de US $ 30 miljard locatie -vooruitgang, evenals de nieuwe generatie technologieën en ook Voorzieningen die de fanervaring verbeteren.

ALSD’s seminar 2018 en beurzen worden gehouden in het Marriott Marquis Hotel in Atlanta, GA, VS, 24-27 juni. De sportlocatiestijl & ontwikkelforum loopt van 25-26 juni. Het seminar zal ook reizen bevatten, evenals recepties van Mercedes-Benz Stadium, SunTrust Park en Fox Theatre.null

Leave a Reply

Your email address will not be published.