Bach Around America: IOC Leader ziet LA28, World Athletics Championships, World Games

Wereldwijd Olympisch Comité President Thomas Bach is de afgelopen week in de Verenigde Staten geweest in een reeks ontmoetingen met nationale en wereldwijde belanghebbenden als het IOC diepgaand op dinsdag.

In de afgelopen week heeft Bach New York City uitgecheckt; Birmingham, Alabama; Eugene, Oregon; evenals Los Angeles, waar op maandag organisatoren voor LA28 officieel de concurrentiedata onthulden voor de Olympische en Paralympische zomerwedstrijden 2028 die in Los Angeles zullen zijn.

gerelateerde verhalen

Phil Andrews: The Future of USA Fencing Events

Analyse: IOC speelt een vertragingsgame voor 2030 Wintertime Games Host

John Farra noemde de Amerikaanse Biathlon Director of Sport Development

Financiële stress voor toekomstige spellen de focus van IOC -vergaderingen

Sapporo burgemeester annuleert IOC bevredigend om meer dan 2030 Olympisch bod te gaan

In L.A. woonde Bach bij het organisatiecomitéteam voor LA28 en zag hij ook een Playla-programma, dat in 2021 werd geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat kinderen de kans krijgen om deel te nemen aan betaalbare of niet-kostbare sporten-inclusief adaptieve sporten- in hun gemeenschap als onderdeel van een investering van $ 160 miljoen van het IOC en LA28. Bach was de hele dag door weg door IOC vice-president en voorzitter van de IOC-coördinatiecompensatie Nicole Hoevertsz. Evenzo Club America Thuisshirt aanwezig waren IOC -leden Anant Singh evenals Luis Alberto Moreno.

Bach was eveneens samen met in heel LA door IOC Anita Defrantz, die een belangrijke rol speelde in de organisatie van de Olympische Spelen Los Angeles 1984. Bach tevreden SSC Napoli Thuisshirt met regionale politici en belanghebbenden, waaronder de vertrekkende burgemeester van Los Angeles, Eric Garcetti.

Een van de Spotlight -sporten tijdens elk type zomerspellen is zowel track als veld, waar Bach was voordat hij naar Los Angeles ging. Hij bracht tijd door in Eugene, Oregon, op de World Athletics Championships en genoot van wedstrijden, waaronder de 100 meter finale van de heren, waar Team USA een sweep had. Hij kreeg ook de kans om de legendarische Sprinter Allyson Felix te bevredigen, die uit de concurrentie boog met een bronzen medaille in het gemengde relais van 4 × 400 meter.

Wonder de baan was Bach aanwezig bij de World Athletics Executive Council nadat hij was geïntroduceerd door president en IOC -lid Sebastian Coe. Bach ging ook naar een receptie van het Olympisch en Paralympisch Comité van de Verenigde Staten, waar de nieuwe USOPC -bestuursvoorzitter Elect, Gene Sykes, evenals zijn voorganger Susanne Lyons aanwezig waren.

Begeleid door Worldwide World Games Association President José Perurena, naast Birmingham Mayor Randall Woodfin, voorzitter van het Birmingham Organizing Committee Jonathan -deurpersoon en CEO Nick Sellers Nick Sellers, Bach, Bach bekeken de actie op een aantal competities.

“De World Games tonen de diversiteit van sport, en we zien precies hoe sport zich vestigt Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt en groeien,” verklaarde Bach tijdens een ontbijt tussen leiders van het IOC en IWGA.
Bach’s U.S. See begon in New York City met een kijkje aan de Verenigde Naties. Hij was eveneens tevreden met NBC Universal Executives Mark Lazarus, de voorzitter van NBC Universal, evenals Jeff Shell, de CEO -politieman van NBC, naast een team van Visa, een IOC -sponsor.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.