Barcelona eindigt in 2030 Wintertime Olympische Spelen BID

Hoewel het altijd als een lang schot achter de drie belangrijkste favorieten, het officiële bod van het Spaanse Olympisch Comité (COE) voor de Olympische en Paralympische Wintertijdwedstrijden van 2030, werd altijd als vechten tussen de potentiële regio’s die zouden hebben gediend als het middelpunt van het bod.

Kwesties tussen Barcelona, ​​gastheer van de zomerspellen van 1992 en de regio Pyreneeën, hebben meningsverschillen opgenomen over waar verschillende sporten moeten worden gehouden. De pro-onafhankelijkheidsregering van Catalonië wilde ook geen Aragon in de Pyreneeën opnemen vanwege zorgen over klimaatverandering.

gerelateerde verhalen

Phil Andrews: The Future of USA Fencing Events

Analyse: IOC speelt een vertragingsgame voor 2030 Wintertime Games Host

John Farra noemde de Amerikaanse Biathlon Director of Sport Development

Financiële stress voor toekomstige spellen de focus van IOC -vergaderingen

Sapporo burgemeester annuleert IOC -vergadering om meer dan 2030 Olympisch bod te gaan

“We hadden andere oogverblindende kandidaten die niet doorgingen omdat we concurreerden met FC Utrecht Thuisshirt zeer sterke rivalen,” zei COE -president Alejandro Blanco, verwijzend naar Madrid -biedingen voor de Olympische Zomerspelen in 2016 en 2020. “Maar deze hebben we onszelf vernietigd bij onze eigen huis. Er was geen andere manier dan het intrekken van het bod. We kunnen geen maanden en maanden doorbrengen met de verschillen die we hadden. ”

De drie favorieten voor 2030 zijn Salt Lake City, Utah, samen met Sapporo, Japan en Vancouver. Elke stad heeft een bezoek gehad van een groep technische IOC -inspecteurs. Het IOC wil beslissen over een stad – of steden – waarmee in december een exclusieve dialoog aanneemt met het doel van een biedingsaankondiging tijdens de algemene sessie van het IOC in mei 2023 in Mumbai.

Blanco zei dat de COE de dialoog wilde handhaven met het Internationaal Olympisch Comité en haar toekomstige gastcommissie in de hoop op een toekomstig bod na 2030, of het nu met een van de twee regio’s afzonderlijk is of, in de toekomst, met een nieuw gecombineerd bod dat gratis zou zijn van de heen en Celta de Vigo Thuisshirt weer tussen de regio’s.

Aanvankelijke voorstellen zouden skiën, snowboard, freestyle skiën en ski -bergbeklimmen in Catalonië en ijshockey in Barcelona en met biatlon hebben gezien, krullen, krullen, kunstschaatsen en korte baan in Aragon. Maar de regio Aragon bracht in plaats daarvan zijn eigen plan met verhoogde gebeurtenissen in zijn regio. Er was ook de suggestie om bobslee, skelet en rodelen in Sarajevo, de gastheer van Wintertime Games uit 1984 te houden.

Hoewel veel van de aandacht van de wintersportwereld is gericht op de ontwikkelingen met betrekking tot de race om te hosten in 2030, hebben lokale overheidsinstanties in de regio’s Milaan Southampton FC Thuisshirt en Cortina, gastheer van de 2026 -wedstrijden, brieven gepubliceerd aan de redacteur deze week in invloedrijke Italiaanse kranten in invloedrijke Italiaanse kranten in invloedrijke Italiaanse kranten Zorg voor het verhogen van de overheidsfinanciering van het evenement en roept op tot een ontmoeting met premier Mario Draghi.

In een brief in Il Fatto Quotidiano zeiden de lokale overheidsinstanties dat ze zich ‘bezorgd’ maken over het financiële plan voor de spellen en alleen een volkslied, mascotte en ambassadeurs hebben gekozen voor de wedstrijden. De brief werd ondertekend door vertegenwoordigers uit de regio’s Lombardije en Veneto, de gemeenten Milaan en Cortina en de provincies Trento en Bolzano.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.