Birmingham, Alabama, krijgt een boost van Bassmaster

De Academy Sports + Outdoors Bassmaster Traditional Gebood door Huk produceerde een geschat economisch effect van $ 35,9 miljoen tijdens zijn 6-8 maart 2020, evenement in Birmingham, Alabama, stelt de houdingsgemeenschap .

Volgens het hogere Birmingham Convention & Visitors Bureau bood het evenement een direct economisch effect van $ 20,8 miljoen en een indirecte boost in de zakelijke verkoop van $ 15,1 miljoen. Ten minste 12 nieuwe producten werden geïntroduceerd tijdens de expo van het evenement, dat wordt erkend als de grootste consumentenshow van vissers, evenals bedrijven van grote wereldwijde merken tot regionale retailers meldden grote menigten en krachtige verkoop.

“We zijn heel blij dat de traditionele Bassmaster een dergelijk positief effect heeft opgeleverd voor de regio Birmingham”, aldus Barcelona Thuisshirt John Oros, president en CEO van het hogere Birmingham Convention & Visitors Bureau. “Dit evenement is de Super Bowl van deskundige basvissen en het trekt de grootste vissers ter wereld aan. De concurrentie versterkt de waarheid dat het gebied Birmingham een ​​uitstekende expert is en een amateursportbestemming. ”

De algehele aanwezigheid van 122.814 werd opgenomen op verschillende activiteiten in Alabama, waaronder de Bassmaster Traditional Outdoors Expo en Bassmaster Traditional Kickoff Celebration ten voordele van Children’s of Alabama in Birmingham en de inaugurele Huk Bassmaster Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt B.A.S. Nation Kayak -serie aangedreven door Tourneyx geleverd door Abu Garcia op Logan Martin Lake in Pell City.

“We waren heel blij met de aanwezigheid voor de klassieker”, aldus Katy Norton, Pools Voetbalelftal Thuisshirt president van het Marshall Region Convention & Visitors Bureau. “We voelden ons vereerd om te worden geselecteerd als de visserij voor de 50e editie van dit iconische evenement en waren verbaasd over hoeveel gasten buiten de staat zich elke dag bij ons kwamen voor het opstijgen. We verwachten dat onze inkomsten van het hotelbroek de boost zullen tonen in nachtelijke gasten tijdens de drie dagen van het toernooi. ”

Naast bescherming in B.A.S.S.-eigendom media en vijf uur programmeren op ESPN2, tekende het evenement in meer dan 265 media uit de Verenigde Staten en daarbuiten.

“Het betekende zoveel voor ons om de 50e traditionele hier in ons huis te houden, specificeer van Alabama,” verklaarde B.A.S.S. CEO Bruce Akin. “We zijn heel blij dat de cijfers de verwachtingen overtreffen en bewijzen wanneer meer dan het traditionele het belangrijkste evenement in sportvissen is.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.