Brighton & Hove Albion Partner met PogoSeat om fans in staat te stellen om stoelen te verplaatsen bij de Amex

POGOSEAT® integreert in SeatGeek en lanceert een nieuwe tekst-ticketsfunctie met Brighton & Hove Albion FC.

Brighton & Hove Albion Football Club (BHAFC) zijn overeengekomen een partnerschap met ticketingtechnologiebedrijf, POGOSEAT; wiens bekroonde ticketupgrade-oplossing zeer succesvol is geweest met andere topsportteams en live-entertainmentlocaties bij het verbeteren Tigres UANL Thuisshirt van de fanervaring en het genereren van nieuwe inkomstenstromen.

PogoSeat werkt samen met meerdere sportteams in Noord -Amerika sinds het in 2012 werd opgericht. De technologie is de ‘eerste in zijn soort’ en is bewezen erg populair te zijn bij fans in de NBA, MLB, NHL, NFL en MLS. Het Amex Community Stadium-ontworpen door SVB VIP/sponsor, en bekende sportarchitectuur- en ontwerpbureau, KSS-zal de eerste van vele locaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa zijn die fans realtime aanbiedingen zoals stoelupgrades bieden.

Kiran Patel, CEO van Pogoseat, zei:

We zijn verheugd om samen te werken met een club die net zo innovatief is in hun benadering van mobiele technologie als wij. Dit seizoen is een spannende tijd om te lanceren met Brighton & Hove Albion. Als voetbalfans is het onze missie om supporters de mogelijkheid te bieden om hun wedstrijddagervaring te verbeteren door hen Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt de vrijheid te geven om stoelen te verplaatsen, toegang te krijgen tot lounges en achter de schermen te gaan.

Brighton & Hove Albion FC hebben een innovatieve benadering van technologie en dit partnerschap bewijst opnieuw de inzet van de club om de curve voor te blijven als het gaat om technologie.

Het hoofd van BHAFC’s Ticketing & Supporter Services, Jenny Gower, zei:

Wij zijn van mening dat de technologie van PogoSeat seizoen-tickethouders een geweldige kans biedt om verschillende stoelen en kijkgebieden hier bij de Amex te proberen en we hopen dat onze fans het leuk zullen vinden om het te gebruiken. Met dit nieuwe systeem kunnen supporters van stoel veranderen en in realtime op hun mobiele telefoons staan met zitplaatsen FC Utrecht Thuisshirt met lounge, waardoor de pro-rata-kosten van hun seizoenskaartstoel van de kosten van het nieuwe vervangingsticket worden genomen. De nieuwe ticket barcode zal beschikbaar zijn om te scannen op de bedrijfsreceptie, rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon waarvan we hopen dat het een populaire service zal zijn voor onze seizoenskaarthouders.

De technologie van Pogoseat is een geïntegreerde oplossing met de primaire ticketingpartner van de clubs, Seatgeek.

Peter Joyce, Managing Director (UK Sport) bij Seatgeek Enterprise, zei:

We zijn verheugd om samen te werken met Pogoseat. Toen we werden benaderd door onze klant Brighton & Hove Albion FC om de partnerschapskans met PogoSeat te beoordelen, was het duidelijk dat het aanbod de fans ten goede zou komen door een realtime upgrade-faciliteit rechtstreeks van de mobiele telefoon te introduceren en de club zou ook profiteren van de Verminderde wachtrijen op het ticketkantoor als gevolg daarvan. We zijn altijd blij om nieuwe technologie te beoordelen en innovatie te helpen stimuleren en kijken uit naar de lancering.

SeatGeek Enterprise, het primaire ticketplatform van het bedrijf, introduceert ook een radicaal andere aanpak dan die van de ticketingindustrie. Via de open architectuur kondigde Seatgeek Enterprise het meest recent een distributiepartnerschap aan met Facebook, waardoor Seatgeek Enterprise -klanten rechtstreeks via het sociale mediaplatform tickets kunnen verkopen.

De nieuwe stoelbewegingsfunctionaliteit is beschikbaar via de website van Seagulls Tickets. Supporters kunnen hun fannummer invoeren dat aan hun Seagulls -profiel is gekoppeld om een krediet te ontvangen voor hun oorspronkelijke ticketwaarde. Ze zullen in staat zijn om een kaart van het stadion te bekijken en te bekijken hoe het uitzicht eruit ziet vanuit hun nieuwe stoel. Zodra een aankoop is voltooid, zullen fans het nieuwe digitale ticket gebruiken om toegang te krijgen tot het stadion door hun mobiele apparaat te scannen om het stadion binnen te gaan.

Afbeeldingen van het Amex Community Stadium, Courtesy: KSS

Over het Amex Community Stadium
Het veelgeprezen Amex Community Stadium voor Brighton & Hove Albion FC werd op tijd voltooid voor het seizoen 2011-12 en bleek zo populair bij de fanbase van de club dat nog eens 8.000 zitplaatsen werden opgenomen binnen de gevestigde envelop om te voldoen aan de toegenomen vraag.

De site in Falmer ligt naast een gebied van uitstekende natuurlijke schoonheid in de zuidelijke downs, en dit inspireerde op zijn beurt de ingrijpende architecturale vorm van het stadion. De tribunes nestelen zich in het landschap en de gebogen dakstructuur en bekleding roepen de vormen op van de rollende heuvelachtige achtergrond.

Het GBP £ 92 miljoen stadion is ontworpen door sportarchitectuur- en ontwerpbureau, KSS, dat ook verantwoordelijk was voor het ontwerp van de nieuwe GBP £ 20m state-of-the-art categorie One Status Training Center-faciliteit onder de Elite Player van de Engelse Premier League Performance Plan, geopend in 2014. De trainings- en onderwijsfaciliteit omvat 11 volledige en halve size natuurlijke gras en kunstmatige toonhoogtes, plus een halve grootte overdekte binnenveld, ervoor zorgen dat speelfaciliteiten toegankelijk en speelbaar zijn througnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.