Coliseum werkt samen met Bundesliga voor workshop voorafgaand aan Boedapest Summit

Fluminense Thuisshirt Coliseum werkt samen met de DFL (Deutsche Fußball Liga) om op 28 maart 2017 een halve dag workshop te bieden over stadionbeheer. van het vlaggenschip Coliseum Summit Europe, georganiseerd in de Groupama Arena in de Hongaarse hoofdstad van 29 maart tot 30, 2017.

De workshop wordt met name ontwikkeld om aan de specifieke vereisten van voetbalclubs en sportorganisatie te voldoen.

De organisatie en marketing van professioneel voetbal in Duitsland zijn de kernfuncties van de DFL. De Bundesliga is de voetbalcompetitie met de hoogste gemiddelde stadionbezoek wereldwijd. Aan de top van het Duitse Football League -systeem is de Bundesliga de belangrijkste voetbalcompetitie van Duitsland.

De volgende drie onderwerpen omvatten de workshopagenda:

Stadion- en veiligheidsbeheerontwikkelingen (gepresenteerd door een DFL -expert)

Voorbeeld van een club: matchday -organisatie in de locatie (gepresenteerd door een clubexpert)

Voetbal specifieke vereisten aan de infrastructuur, toonhoogte en sportgebieden (door een DFL -expert)

Bovendien zal de reis van de Bundesliga als professionele competitieorganisatie inzicht bieden in het versterken van het merk sportverenigingen en zal het om die reden veel gunstig zijn voor deelnemers.

Aangezien er slechts 40 plekken beschikbaar zijn voor de workshop, wordt de aanwezigheid op basis van de eerste makers van de eerste makers van de eerste mate. De registratiekosten zijn EUR 250 per kandidaat. Klik hier om uw ticket te kopen.

Groupama Arena organiseert het Colosseum Summit Europe-evenement in maart 29-30

De Coliseum Summit is een wereldwijde reeks stadion- en arena -bedrijfsconferenties.

Sports Location Company (SVB) is blij om een officiële mediapartner te zijn voor de Coliseum Summit-reeks evenementen in 2017 en we zullen u regelmatig bijgewerkt houden met betrekking tot niet alleen de Coliseum Summit Europe, die plaatsvindt op 29-30 maart 2017, in Boedapest, in Boedapest, in Boedapest, in Boedapest, in Boedapest, in Boedapest , Hongarije, maar ook op de Amerikaanse edities van Amerika, Azië en Australië.

SVB CEO en oprichter, Katie McIntyre, zal aanwezig zijn tijdens het Colosseum Summit Europe -evenement, naast de cameraman en videograaf van SVB, dus als je een ervaring wilt delen of een verhaal wilt vertellen, zorg er dan voor dat je Katie e -mailt SSC Napoli Thuisshirt naar: Katie@SportsVeBusiness .com om een interviewtijd Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt te organiseren.

#Sportsvenuebusiness

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.