Columbus, Kansas City om 2021 USA Volleyball Junior Nationals

Columbus, Ohio Corinthians Paulista Thuisshirt en Kansas City te organiseren, zijn door USA Volleyball geselecteerd om twee van de grootste kampioenschappen van het nationale bestuursorgaan te organiseren in 2021. Columbus zal Pools Voetbalelftal Thuisshirt dienen als gastheer van de VS. Volleybalmeisjes 18S Junior National Championship (GJNC18), 23-25 ​​april in het Greater Columbus Convention Center. Kansas City organiseert ondertussen het Young Boys Junior National Championship (BJNC), 30 juni – 7 juli in het Kansas City Convention Center.

Voor Columbus zal het Girls -evenement naar verwachting ongeveer 300 teams, bijna 3.000 spelers en meer dan 5.000 familie en vrienden van de spelers aantrekken. De evenementenkroon kampioen in Five Age Divisions: Open, National, USA, American and Patriot Divisions.

“Columbus is een geweldige bestemming gebleken voor USA Volleyball National Championship Events,” zei USA Volleyball Director of Events Kristy Cox. “De Columbus -gemeenschap heeft onze spelers en toeschouwers altijd verwelkomd met open armen, die hun best doen om van hun ervaringen een blijvende, positieve herinnering te maken.”

Columbus heeft vier USA Volleyball National Championship -evenementen georganiseerd vanwege 2012.

“Het Greater Columbus Convention Center was een gelukkige gastheer voor 5.500 atleten die deelnamen in de regio Ohio Valley in het Amerikaanse Amerikaanse uitdagingstoernooi van USA Volleyball eind februari voordat de limieten voor massale bijeenkomsten werden opgelegd,” zei Linda Logan, Greater Columbus Sports Commission Executive Director. “Columbus heeft een legendarische geschiedenis van gepassioneerde en goed geïnformeerde volleybalfans die dol zijn op nationale volleybalevenementen, en nu veel meer dan ooit zijn we zo blij om het USA Volleyball Girls 18S Junior National Championship volgend jaar aan te kondigen en de atleten, coaches en vieren Fans als ze naar onze stad komen. ”

Kansas City gastheren weer

Het Young Boys -evenement in Kansas City zal naar verwachting bijna 550 teams en 6.000 atleten aantrekken. Er zullen 16 kampioenschappen worden gekozen in leeftijdsgroepen van 12-en-onder tot 18 en onder.

“Kansas City is het afgelopen decennium een ​​vooraanstaande gaststad geworden voor junior volleybalevenementen,” zei Racing Club de Avellaneda Thuisshirt Cox. “De stad heeft een sterke volleybalgemeenschap, en dat omvat een groeiende volleybalbasis met jonge jongens. USA Volleyball is blij dat Kansas City onze 2021 Young Boys Junior Nationals organiseert. ”

Kansas City heeft drie eerdere USA Volleyball National Championship -evenementen georganiseerd. Het organiseerde ook drie National Collegiate Volleyball Federation National Championships in samenwerking met USA Volleyball in 2012, 2015 en 2017.

“Kansas City organiseert graag een consistent evenementenrooster in samenwerking met USA Volleyball. Het Jonge Boys Junior National Championship is een opwindende toevoeging, ”zei KC -president en CEO Jason Fulvi. “We kijken ernaar uit om atleten en aanwezigen te verwelkomen terwijl ze deelnemen aan de concurrentie van hoog kaliber en alles ervaren wat KC een extreem handige, meegaand bestemming maakt.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.