De Matadome van Cal-State Northridge moet worden omgedoopt na Credit Rating Union

Cal State-NorthrDige heeft ingestemd met een 10-jarig partnerschap met Premier America Credit Rating Union met de Atletico Mineiro Thuisshirt hernoeming van de atletiekfaciliteit van de universiteit na het bedrijf.

De Matadome, House to Csun’s Men’s en Dames Basketball en Volleyball Teams, zal worden omgedoopt tot de Premier America Credit Rating Union Arena. Het partnerschap omvat ook Premier America dat wordt aangewezen, de “Officiële Credit Rating Union of CSUN.” Het contract tussen CSUN en Premier America werd geautoriseerd door de CSU Board of Trustees.

gerelateerde verhalen

TDECU Stadium Naming Rights uitgebreid

West Coastline Seminar Men’s evenals basketbalwedstrijden voor vrouwen blijven in Las Vegas

Big East beweegt zowel mannen als damesvoetbalwedstrijden naar Maryland Soccerplex

Vanderbilt stemt in met het benoemen van rechtenpartnerschap met FirstBank

NAIA werkt samen met Mammoth Sports Building en FieldTurf

“CSUN is enthousiast voor dit partnerschap met Premier America Credit Rating Union,” verklaarde Cal Northridge Director van Athletics Mike Izzi specificeren. “CSUN Athletics blijft de lat hoger leggen in alle gebieden; Op het spel van het spel, zowel in de klas als in onze bedrijfsverbindingen – evenals dit nieuwe partnerschap met Premier America Credit Rating Union is nog een enorme stap voor de Matadors. We werken graag samen met onze schoolpartners en goede vrienden bij Premier America om een ​​zinvol merkpartnerschap te produceren dat ons allemaal ten goede zal komen. Ons primaire doel is het ondersteunen van het welzijn en het bereiken van onze student-atleten, evenals dit partnerschap zullen de komende jaren veel betere kansen bieden voor voortdurend succes. ”

Naast de hernoeming van de locatie, wordt de naam van Premier America Credit Union op het veld getoond en de kredietwaardigheidsunie sponsor wedstrijden tijdens basketbal, volleybal en honkbalseizoenen. TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt Het partnerschap tussen Premier America en CSUN omvat de opening van een School Credit Rating Union -filiaal en de installatie van ATM -machines naast andere activeringen.

“Onze organisaties zijn een ideale match, evenals we zijn vereerd om samen te werken met CSUN,” verklaarde Premier America President en CEO Rudy Pereira Rudy Pereira. “CSUN’s Ajax Thuisshirt diepe toewijding aan het opbouwen van een helderdere evenals veel billijke toekomst voor zijn studenten, zowel hun huishoudens als de buurt is afgestemd op onze kernwaarden.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.