De US Ski & Snowboard Team-nominaties 2018-2019 zijn in

op 21 mei, het Amerikaanse ski- en snowboardteam begon zijn ledennominaties voor het seizoen 2018-2019 uit te rollen. Voor 2018-2019 werden tien Vermonters genomineerd voor het Amerikaanse ski- en snowboardteam. Veertien veel meer atleten getraind of gingen naar school in Vermont. De teams worden in de herfst afgerond. daar zijn ze:

Alpine Team:
Dit jaar werden drie Vermonters genomineerd voor het Amerikaanse Alpine Ski -team. Dat is half zo talrijk als in 2017-2018. Veteraan Ryan Cochran-Siegle, 25, van Starksboro en de Mount Mansfield Ski and Snowboard Club, werd genomineerd voor het B-team. Hij maakt deel uit River Plate Thuisshirt van de dynastie achter het skigebied van Cochran, waar zijn moeder, Barbara Ann Cochran, die een gouden medaille won in Slalom op de Olympische Spelen van 1972, hem leerde skiƫn op de leeftijd van twee.

Abi Jewett, 18, van Ripton en Green Mountain Valley School hebben dit jaar haar eerste nominatie verdiend. Jewett’s klasgenoot Ben Ritchie, 17, uit Waitsfield, werd ook genomineerd voor het ontwikkelingsteam.

Cross Country Team:
Vermont is een broedplaats voor Olympische langlaufen. Sophie Caldwell van Peru en Ida Sargent van Orleans vertegenwoordigden beide de VS op de Olympische Spelen in Pyeongchang dit winterseizoen voor de tweede keer en werden genomineerd voor Aston Villa FC Thuisshirt het Amerikaanse ski-team van 2018-2019. Caldwell eindigde als zesde in freestyle sprints in de Wereldkampioenschappen voor 2017. Ook genomineerd waren broers en zussen Benjamin

Sophie Caldwell (links) knuffelt teamgenoot Jessie Diggins (rechts). Foto met dank aan USSA
en Katharine Ogden van Landgrove Vermont. Beide werden genomineerd voor het D -team. Benjamin is een nieuwkomer in het Amerikaanse team, maar dit zal het derde seizoen van Katharine in het team zijn. Zowel de Ogdens als Caldwell trainde op Stratton Mountain School. Southampton FC Thuisshirt Sargent is een product van de Craftsbury Green Racing School en wordt gesponsord door ahornsiroopproducent Butternut Mountain Farm.

Snowboard -team:
Alex Deibold en Lindsey Jacobellis waren allebei genomineerd voor de snowboardcross een team. Deibold komt uit Manchester en Jacobellis komt uit Stratton. Beide getraind op Stratton Mountain School. Deibold nam brons in snowboardcross op de Olympische Spelen van Sochi in 2014 en kwam op de tweede plaats op de Wereldbekers in 2017. Jacobellis kwam op de eerste plaats op het WK 2017 voor snowboardcross.

Freestyle -team:
Dit jaar werd Megan Nick van Shelburne genomineerd voor het Aerials -team. Nick trainde met het Elite Aerial Development Program in Lake Placid en is een voormalige turnast. Ze had zeven top-10 finishes op de Noram-reis tijdens het seizoen 2015-2016 en heeft zich in de Wereldbekerwedstrijd gedabbeld. Dit is haar tweede nominatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.