Denver om Adaptive Sports USA Junior Nationals

te organiseren Adaptive Sports USA heeft aangekondigd dat Denver zijn 2020 Junior Nationals zal organiseren. Het evenement, gepland voor 19-24 juli op locaties in de stad, zal veel meer dan 300 atleten en hun coaches en familieleden bevatten. Atleten tot 22 jaar zullen deelnemen aan zes sporten: boogschieten, paratriathlon, powerlifting, schieten, zwemmen en baan en veld.

De Junior Nationals zijn het langdurige jaarlijkse multisportevenement van de organisatie voor jongeren met een fysieke speciale behoeften en/of visuele beperking. Het bevat ook gebeurtenissen voor personen met een intellectuele handicap. Het evenement is elk jaar naar een andere gaststad gereisd, gezien het feit dat de oprichting in 1984 en voor het laatst werd gehouden in Bloomington, Minnesota. Denver zal het evenement voor het eerst organiseren.

“We zijn extatisch en vereerd om de Junior Nationals in 2020 te organiseren,” zei Matthew Payne, uitvoerend directeur van de Denver Sports Commission. “Denver is een buiten, actieve stad met recreatieve activiteiten voor Watford FC Thuisshirt iedereen; En de meeslepende verhalen van deze atleten weerspiegelen de hier gevonden waarden. De Denver Sports Commission verwelkomt deze toegewijde atleten en hun families graag in de Mile High City. ”

Het evenement zal ook educatieve klinieken en socialsfuncties omvatten. Een reeks gesanctioneerde evenementen zal in januari worden Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt aangekondigd die als kwalificaties zal dienen. Registratie voor atleten wordt half april geopend.

“We zijn heel blij om te helpen de Adaptive Sports USA Junior Nationals naar Denver te brengen,” zei Linda Nagoya Grampus Thuisshirt Childars, president en CEO van het in Denver gevestigde Daniels Fund. “Deze competitie brengt verschillende dingen samen die cruciaal waren voor onze oprichter, Bill Daniels-steun voor mensen met een handicap, steun voor amateursportwedstrijden en een geweldige kans om Denver te benadrukken als een stad en bestemming van wereldklasse.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.