El Paso Online kreeg GBAC Star Accreditation for Handled Properties

El Paso Live, de Location Administration Division van Destination El Paso, heeft GBAC Star -accreditatie voor de behandelde locaties, waaronder El Paso Convention Center.
EL PASO, Tex. – El Paso Live, de Location Administration Division onder bestemming El Paso, heeft accreditatie gekregen door het Worldwide Biorisk Advisory Council (GBAC) Star -programma.

Dit programma van GBAC zorgt ervoor dat passende werkmethoden, procedures en protocollen Southampton FC Thuisshirt om zich voor te bereiden, te reageren en te reageren en te herstellen van uitbraken en pandemieën in locatie zijn bij faciliteiten. Accredited faciliteiten die door El Paso Online worden behandeld, zijn het El Paso Convention Center, Plaza Theatre, Abraham Chavez Theatre, McKelligon Canyon Amphitheatre, evenals Philanthropy Theatre.

GBAC -accreditatie, een Gold Star -programma voor paraatheid, betekent dat de faciliteit heeft:

Vastgesteld en een schoonmaak, desinfectie, evenals besmettelijke ziektepreventieprogramma onderhouden om gevaren te minimaliseren die verband houden met besmettelijke ziekte zoals Covid-19;

De juiste reinigingsprotocollen, desinfectietechnieken, evenals werkmethoden zijn in locatie om zowel bio -verweerders als besmettelijke ziekte te bestrijden; en

Zeer bekwame Palmeiras Thuisshirt reinigingsexperts worden getraind voor het uitbreken en besmettelijke ziektebereiding en reactie.

“We zijn heel blij om GBAC -accreditatie te krijgen als we ons op de hoogte brengen van onze locaties en de terugkeer van online evenementen”, aldus Bryan Crowe, algemeen directeur van Destination El Paso. “Dit toont klanten dat we alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om de beveiliging tijdens evenementen te waarborgen, en we hopen dat dit hen een gemoedsrust biedt als ze genieten van onze locaties als meer.”

Deze accreditatie gaat gepaard met het Venueshield -milieuhygiëneprogramma van Destination El Paso, geïntroduceerd door ouderbedrijf ASM Worldwide in 2020. Venueshield biedt hygiënische waarborgen voor de klanten van ASM Global, gasten, personeel, teams, talent, evenals andere bezoekers. Protocollen zijn gepersonaliseerd op basis van faciliteit, maar alle Ajax Thuisshirt in de rij staan ​​met en worden geïnformeerd door de volksgezondheids- en welzijnsautoriteiten, evenals medische en marktexperts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.