Fastpitch Nation Park opent in Windsor, Connecticut

Fastpitch Nation Park, het grootste speciale fastpitch softbalcomplex in het noordoosten van de Verenigde Staten, officieel geopend op 27 april in Windsor, Connecticut. De opening omvatte een speciale ceremonie die werd gehouden als onderdeel van het eerste evenement van de locatie, het inaugurele toernooi van de United States Specialty Sports Association 2019 Fastpitch Nation Park. Sprekers omvatten Jami Lobpries, de nationale Fastpitch -directeur van USSSA; Robert Murdock, president van het Connecticut Convention & Sports Bureau; en Burgemeester van Windsor Don Trinks.

Het 21 hectare grote complex heeft 11 beleid volledig omheind Fastpitch-velden en een gebouw van 3.200 vierkante voet voor winkels, opslag en toiletten. Aanvullende details zijn weer-resilient Red Alabama Shale Infields, Natural Turf-outfields, 100-voet brede panoramische gesaldeerde Aston Villa FC Thuisshirt backstops, verharde parkeergelegenheid, LED-scoreborden, een buitenvoedselhof, volledig gratis Wi-Fi en live streaming van games. Het veld zal voornamelijk worden gebruikt voor de softbaltoernooien van meisjes, maar honkbalevenementen voor jonge jongens van 12 jaar en jonger zijn ook gepland, wanneer de ruimte het toelaat.

“We verwachten dat veel meer dan 35.000 mensen onze nieuwe ballpark bezoeken in het eerste jaar van operatie – dat omvat veel meer dan 1.350 teams die deelnemen aan meer dan 3.200 wedstrijden,” zei David Rocha, die het project leidde. Rocha is eigenaar van Fastpitch Nation in Bloomfield, Connecticut en fungeert als Fastpitch State Director van USSSA voor New England. “Fastpitch Nation Park kan deze groei herbergen en zorgen voor een veel meer plezierige sportervaring voor de jonge atleten, hun families en vrienden en ambtenaren.”

“Softbaltoernooien impliceren solide bedrijf voor Connecticut, dankzij de inzet van David Rocha, Fastpitch Nation en USSSA,” zei Robert Murdock, directeur van sportmarketing voor het Connecticut Convention & Sports Bureau. “De atleten, gezinnen, vrienden en ambtenaren die naar toernooien komen, vergroten de economie van de staat door in hotels en motels te verblijven, in restaurants te dineren, attracties te genieten en te winkelen. Alleen al tijdens het eerste jaar van Fastpitch Nation Park zal de uitgaven door degenen die concurreren of bijwonen van evenementen in de ballpark naar verwachting resulteren in ongeveer $ 8 miljoen, wat meer dan $ 500.000 aan Connecticut -belastingen genereert. Bovendien zullen veel meer dan 3.300 banen in Connecticut in de horeca worden ondersteund door deze inaugurele jaarevenementen, volgens de bestemmingen International Calculator. ”

Fastpitch Nation Gremio Thuisshirt Park leasen 21 van de 55 hectare eigendom van 1001 Day Hill Road, LLC. De andere 34 hectare bevatten 106.000 vierkante voet kantoor- en winkelruimte. Plannen Voetbal Thuisshirt voor toekomstige commerciële ontwikkeling omvatten de bouw van een Holiday Inn Express Hotel, dat naar verwachting in het voorjaar van 2021 wordt geopend, evenals nieuwe sportgerelateerde projecten.

“USSSA is erg opgewonden over de nieuwe faciliteit in de Connecticut,” zei Jeremy McDowell, voormalig vice -president van USSA. “Deze faciliteit zal gastheer zijn voor tal van regionale en nationale evenementen en heeft de volledige ondersteuning van USSSA. We kijken ernaar uit om samen te werken met David Rocha en anderen om de jeugd van vandaag positief te beïnvloeden. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.