Gymnastics Meet Marks Return of Sports Events naar Snohomish County

Snohomish County, Washington, organiseert zijn eerste grote sportevenement van 2021 wanneer USA Gymnastics Washington de 2021 Xcel Gold/Platinum/Diamond State Championship naar Angel of the Winds Arena brengt . Het evenement, dat naar verwachting 600 gymnasten uit de hele staat zal aantrekken, zal worden opgevoerd op 10-11 april.

Het evenement bevat vier sessies op zaterdag en drie sessies op zondag met een beperkte capaciteit voor elke sessie. Het tweedaagse evenement is ontwikkeld met capaciteitslimieten en veiligheids- en sanitaire normen om te voldoen aan de richtlijnen van de staat Washington en Snohomish County Health District.

“Northwest Aerials is verheugd om de USA Gymnastics Washington Xcel Gold/ Platinum/ Diamond State -competitie te organiseren in Everett, Washington,” zei Patti Gable, directeur van Northwest Racing Club de Avellaneda Thuisshirt Aerials. “Omdat er in 2020 geen staatsvergaderingen werden gehouden, zijn we blij dat we, met de hulp van het Snohomish County Tourism Promotion Area, City of Everett en Snohomish County Sports Commission, deze gelegenheid kunnen bieden aan de top Xcel -gymnasten in Washington . In navolging van het staatsbeleid van de staat zullen we een veilig en opwindend evenement bieden. ”

“We zijn verheugd om opnieuw fans in onze faciliteit te organiseren en onze betrokkenheid bij gymnastiek voort te zetten en willen Northwest Aerials en de VS Gymnastics Washington Tigres UANL Thuisshirt bedanken voor hun toewijding om ervoor te zorgen dat de jeugd in onze staat dit jaar kan concurreren,” zei Corey Margolis, ” De algemeen directeur van Spectra Venue Management bij Angel of the Winds Arena. “Met behulp van Spectra’s” Samen Again! “-Plan hebben we talloze beleidsmaatregelen en procedures geïmplementeerd om onze gasten een plezierige, eenvoudig, vertrouwde – en vooral veilige Club Tijuana Thuisshirt – ervaringsvermogen te bieden.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.