Hard Rock Stadium Building Gondola Ride voor ongelooflijk Bowl

Het huis van de Miami Dolphins blijft evolueren naar veel meer dan alleen een voetbalstadion, maar een plek om meerdere evenementen en attracties te hebben met het laatste nieuws van een gondola -rit op de Stadion te voltooien voordat de ongelooflijk kom betrekking heeft op de stad in februari 2020.

De rit zal worden gebouwd aan de zuidkant van het Hard Rock Stadium en zal puur voor plezier zijn, waardoor rijders een uitzicht krijgen op Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt het stadion beneden en de skyline van het centrum van Miami in de verte. De kosten van de rit en het aantal renners op elke reis moeten worden bepaald.

Een gondel in het stadion werd al lang gemeld in Miami en Dolphins -president Tom Garfinkel bevestigde het donderdag met een tweet.

De Gondola is de nieuwste in een reeks bewegingen rond het stadioncomplex om het veel meer een plezierlocatie te maken die veel meer Duits Voetbalelftal Thuisshirt brengt dan alleen voetbal naar het gebied. Het Miami Open Tennis Tournament verhuisde dit jaar naar het stadion en teameigenaar Stephen Ross heeft de wens getoond om in de toekomst een Formule 1 -race te organiseren. Het stadion organiseert ook elk seizoen de voetbalwedstrijden van de Universiteit van Miami en internationale voetbalwedstrijden in de zomer met het oog op het zijn van een gaststad voor de TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt Wereldbeker 2026.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.