Heb je altijd pech in de sport?

Verantwoordelijkheid nemen om uw spel om te draaien

Heb je het gevoel dat je nooit een pauzes krijgt in competitie, alsof je wordt vervloekt door pech?

Heb je het gevoel dat je pech krijgt, oneerlijk officiërend, slecht zaaien, pech trekkingen, mislukking van de in -obortune apparatuur, vreselijke concurrentieomstandigheden, verwondingen en tegenstanders die op het ideale tijdstip op alle cilinders schieten?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af: “Waarom gebeuren deze ongelukkige dingen me altijd?”

Dat is een goede vraag … waarom gebeuren deze dingen je?

Waarom lijkt pech je constant te volgen?

Als je denkt dat je pech hebt, wordt het een zelfvervullende profetie.

Elke slechte pauze zal bewijs worden om je overtuiging te ondersteunen dat je pech hebt.

De realiteit is dat alle atleten slechte pauzes krijgen …

Het is alleen dat sommige atleten de pechcyclus bestendigen door zichzelf pech te noemen, terwijl andere atleten vertrouwen op moeite om voorbij die slechte pauzes te stappen.

Hoe kun je je bedoelde geluk veranderen?

Neem de verantwoordelijkheid voor uw prestaties!

Geef je prestaties niet de schuld van pech. Kijk naar die uitvoeringen voor inzicht om toekomstige uitvoeringen te verbeteren.

Het nemen van verantwoordelijkheid vereist dat u zich concentreert op uw sterke punten in plaats van op ongeluk.

Focussen op ongeluk doet je inspanningen pijn en leidt tot onderprestaties.

Als u zich op uw sterke punten concentreert, wordt u gemotiveerd om te proberen het tij te keren, om uw eigen pauzes te maken in plaats van passief te wachten op een kans om uw kant op te komen.

Als je je op je sterke punten concentreert, kun je zien wat je nu kunt doen, ideaal om dingen om te draaien in plaats van vast te zitten aan wat er al is gebeurd.

Het nemen van verantwoordelijkheid vereist ook dat u zich voorbereidt op alle onvoorziene gebeurtenissen.

Voorbereiding is een proactieve stap die u helpt de fysieke en mentale hulpmiddelen te ontwikkelen om uitdagingen aan te gaan.

Als u verantwoordelijkheid neemt voor uw prestatieniveau, hebt u de kracht om toekomstige prestaties te verbeteren.

Het nemen van verantwoordelijkheid plaatst de bal in uw veld.

Verantwoordelijkheid nemen is wat de senatoren van Ottawa weten dat ze nodig hebben om te kopen om uit hun kleine malaise te breken.

De senatoren hadden een stuk van zes verliezen in zeven wedstrijden.

Een bepaald verlies raakte echt hard toen ze de Tampa Bay -bliksem het spel toestonden om het spel te binden met 27 seconden over in richtlijn en verloor het spel 14 seconden in de verlenging.

Ottawa verdediger Mark Borowiecki sprak over de behoefte van het team om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun spelniveau in Koop om beter voorbereid te zijn op toekomstige games.

Borowiecki: “Als groep moeten we gezamenlijk wat eigendom nemen voor ons spel en onze resultaten. Het zijn hier een paar te veel jaren geweest voor ons waar de spelers geen eigendom hebben genomen. We gaan hier door een ruwe patch en dit is waar het een echte test is van onze persoonlijkheden en een echte test van de groep die we hier hebben. ”

Uiteindelijk is de atleet die herstelt van slechte pauzes de atleet die zich afvraagt: “Wat nu?” In plaats van: “Waarom ik?”

Dat is de essentie van persoonlijke verantwoordelijkheid.

Je spel omdraaien:

Verantwoordelijkheid nemen is een Portugees Voetbalelftal Thuisshirt kwestie van focus en moeite, geen excuses.

Controleer uw zelfpraat …

Als je merkt dat je de prestaties van externe bronnen de schuld geeft, leid dan je focus door door te vragen: “Welke positieve stap kan ik nu ideaal doen?”

Je geluk veranderen is een kwestie van geluk maken.

Verbeter de concentratie in sport!

Als je een atleet bent die vaak wordt afgeleid, de focus verliest in competitie of veel meer wil leren over hoe je je beter kunt concentreren onder druk, is de gerichte atleet iets voor jou!

Concentratie en het vermogen om zich te concentreren onder tegenspoed is wat kampioenschapsporters het beste doen.

Er is maar één afleiding nodig om je geest binnen te komen om een ​​essentieel punt te verliezen, een putt te missen of een seconde van je schoottijd te verliezen. Je kunt het je niet veroorloven om afleidingen wild in je hoofd te laten lopen en ervoor te zorgen dat je fouten maakt op essentiële tijden in het spel!

De gerichte atleet is een compleet systeem om je te laten zien hoe je je als een kampioen kunt concentreren en de kracht van een zone -focus elke band kunt benutten die je stapt op het speelveld, de rechtbank, het spoor of de cursus in de praktijk en games!

Dit werkboek en CD -programma bestaat uit 2 audiocds met 14 dagen focus die oefeningen verbeteren en Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt een basis om de werkmap te volgen die u door elk van de 14 dagen begeleidt, u helpt strategieën toe te passen en de oefeningen aan uw persoonlijke focusuitdagingen aan te passen.

Je zult ontdekken:

Hoe u snel afleidingen kunt identificeren die uw concentratie saboteren en hoe u zich na afleiding snel opnieuw kunt concentreren.

Hoe u pre-shot routines kunt gebruiken vóór opnames of serveert om u te helpen een stuk taakgerichter te zijn in Uruguayaans Voetbalelftal Thuisshirt plaats van zich zorgen te maken over resultaten.

Hoe u pregame -routines kunt gebruiken om u te helpen de kracht van zoneconcentratie te benutten vóór de concurrentie.

Leer veel meer over een van onze veel populaire CD -programma’s in de zelfverzekerde atleetreeks …

De gerichte atleet: een 14-daags plan voor opmerkelijke concentratie

Wat zeggen klanten over onze mentale spelprogramma’s?
“Als gevolg van het lezen en implementeren van de zelfverzekerde atleetnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.