Hoe het om te gaan met afval praters in Sports

Focus Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt blijven wanneer tegenstanders afval zijn te praten

Heb je negatieve opmerkingen, of het nu gaat om prullenbak of een negatieve opmerking van je tegenstander, je ooit afgeleid?

Je bent niet alleen…

In elke sport treedt mentale oorlogvoering op en het enige doel is om in je hoofd te komen, je focus te onderbreken en je prestaties te rotzooien.

Er zijn veel voorbeelden van afvalpraatjes in de sport …

Een groep tegengestelde turners die snide -opmerkingen maken terwijl je voorbij komt om je voor te bereiden op je volgende apparaat …

Zwemmers proberen je achter de startblokken te psyche als je hitte wordt aangekondigd …

Cocky tegengestelde volleybalspelers die elk punt te overcelebrate won.

De Mind Games zijn onbeperkt in de sport. De reden dat atleten afval praten is omdat het vaak werkt. Sommige atleten raken zo verstrikt in de capriolen van hun tegenstanders dat ze het moeilijk vinden om te focussen tijdens een wedstrijd of spel.

Er was bijvoorbeeld veel afval in de NBA Finals 2017 waar de Cleveland Cavaliers tegenover de Golden State Warriors stonden.

Warriors Forward Draymond Green is berucht rond de competitie voor afval praten en in het hoofd van tegengestelde spelers komen.

Green: “Iedereen is vatbaar voor dat [afval praten]. Het kan me niet schelen wie je bent. ”

Green kreeg de taak om Cavalier Kevin Love te verdedigen. Green sprak over zijn mentale spelplan voor het verstoren van de stroom van Love tijdens het spel.

Green: “Probeer hem uit plekken te halen waar hij comfortabel is. Laat hem een aantal West Ham United Thuisshirt dingen doen die hij misschien niet wil doen … Als hij gaat, maakt hij hun team een stuk beter, dus het is mijn taak om te proberen Sevilla FC Thuisshirt hem uit het spel te halen. ”

In Koop om afval te bestrijden, moet je een mentale methode hebben om je voor te bereiden op competities.

Als afval praten interfereert met de focus, dan is focus het antwoord om jezelf te inoculeren van afval praten.

Hoe werkt afval praten?
Je tegenstander maakt een aantal negatieve opmerkingen: “Je kunt me niet verslaan. Je weet dat je het gaat missen. ”

Al snel raak je bezig met het praten van het afval … nu concentreer je je op wat je tegenstander zegt en doet.

Naarmate je je veel meer concentreert en veel meer op het prullenbak, negatieve emoties, zoals woede en frustratie, wervelen in je waardoor je focus nog een stuk moeilijker maakt.

De zwelling van deze negatieve emoties zorgt ervoor dat u uw kalmte verliest en uw prestaties dalen door de buizen.

In dit geval won Trash Talking!

De manier om afval te knijpen in de knop is door het te stoppen voordat het je focus verpest en je emoties infecteert.

Natuurlijk zul je het negatieve geklets van je tegenstanders opmerken, maar je moet kalm blijven in kopen om kalmte te behouden en je spel opnieuw te concentreren wanneer dat nodig is.

Als je kalm en gefocust blijft, zul je de prullenbak vaak frustreren en ze verslaan in de mentale strijd om de concurrentie.

Een idee voor het winnen van de Trash Talk War:
In Koop om je geest in je spel te houden, is het noodzakelijk dat je je kalmte behoudt en er niet gefrustreerd door ziet.

Als je het hoort, doe dan alsof je het afval niet merkt dat je in je eigen zone bent.

Reflecteer snel opnieuw op het volgende spel van het spel en laat de negatieve opmerkingen los om je in het verleden vast te houden.

Net zoals u zich op uw spel concentreert om een verdediger te verslaan, concentreer u zich op uw prestatiedekeningen om uw rol met succes uit te voeren.

Krijg al mijn mentale spelmethoden voor een gerichte prestatie met het gerichte atleet -audio- en werkboekprogramma:

Verbeter de concentratie in sport!

Als je een atleet bent die vaak wordt afgeleid, de focus verliest in competitie of veel meer wil leren over hoe je je beter kunt concentreren onder druk, is de gerichte atleet iets voor jou!

Concentratie en het vermogen om zich te concentreren onder tegenspoed is wat kampioenschapsporters het beste doen.

Er is maar één afleiding nodig om je geest binnen te komen om een kritisch punt te verliezen, een putt te missen of een seconde van je schoot te verliezen. Je kunt het je niet veroorloven om afleidingen wild in je hoofd te laten lopen en ervoor te zorgen dat je fouten maakt op kritieke tijden in het spel!

De gerichte atleet is een compleet systeem om je te laten zien hoe je je als een kampioen kunt concentreren en de kracht van een zone -focus elke band kunt benutten die je stapt op het speelveld, de rechtbank, het spoor of de cursus in de praktijk en games!

Dit werkboek en CD -programma bestaat uit 2 audiocds met 14 dagen focus die oefeningen verbeteren en een basis om de werkmap te volgen die u door elk van de 14 dagen begeleidt, u helpt strategieën toe te passen en de oefeningen aan uw persoonlijke focusuitdagingen aan te passen.

Ontdekken:

Hoe u snel afleidingen kunt identificeren die uw concentratie saboteren en hoe u zich na afleiding snel opnieuw kunt concentreren.

Hoe u pregame -routines kunt gebruiken om u te helpen de kracht van zoneconcentratie te benutten vóór de concurrentie.

Hoe u preshot-routines kunt gebruiken vóór opnames of dient om u te helpen een stuk taakgerichter te zijn in plaats van zich zorgen te maken over resultaten.

Leer veel meer over een van onze veel populaire CD -programma’s in de zelfverzekerde atleetreeks …

De gerichte atleet: een 14-daags plan voor remarnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.