Hoe je de overstuur tegenkomt bij het spelen van een underdog

die je focus in games beheert

Atleten die de hele tijd in de sport uitvoeren …

Soms wanneer je tegen een team of tegenstander speelt met een Deens Voetbalelftal Thuisshirt lagere rang, kun je ze onderschatten om het spel ook licht te nemen.

In een competitie-eliminatie-formaat kun je voorbij die Iraans Voetbalelftal Thuisshirt lager geplaatste tegenstander kijken en je concentreren op je volgende match-up of een veel formidabele tegenstander.

Je gelooft ten onrechte dat het resultaat een uitgemaakte zaak is bij het spelen van wat je denkt dat een zwakkere tegenstander is.

Dat is wanneer het onvoorziene gebeurt: je neemt een tegenstander voor gegeven en biedt ze een mentale voorsprong.

In feite heeft het andere team niets te verliezen en probeert vaak het evenement te verhogen en de toon vroeg in het spel te zetten …

Binnenkort ontdek je jezelf vroeg in het spel, evenals wanhoop begint. Je begint in paniek te raken, net zo goed als je veel meer fouten maakt dan normaal.

Storingen komen voor in de sport wanneer u het respect van de oppositie niet geeft!

Storingen gebeuren in elke sport en het is vaak een kwestie van focus, vertrouwen, evenals zelfgenoegzaamheid.
In honkbal heb je misschien te maken met een team met een verliezende record en je geestkluizen voor die rivaliserende game later in de week …

In tennis, die een lager geplaatste tegenstander speelt, kun je je tegenstander verwaarlozen en je concentreren op een semi-finale tegenstander …

In gymnastiek geloof je misschien dat je een medaille hebt ingepakt en gewoon met de bewegingen in je laatste evenement gaat …

Al deze voorbeelden verplaats uw focus van het heden naar de toekomst.

Focus op de toekomst activeert u om minder dan 100 procent inspanning te leveren en focus in uw huidige match -up. Dit is wanneer je jezelf ontdekt in de competitie en in de inhaalmodus … en, voor je weet, heb je het spel weggeleverd.

Hoe voorkom je van streek?
Hoewel je het andere team niet kunt beheren dat je een inkeping speelt, kun je je focusniveau en inspanningen beheren.

Je verplicht om exact dezelfde methode voor elk team, elke game en elke competitie te kunnen voorbereiden. Uw focus moet liggen op de oppositie die voor u staat.

In feite is de meest essentiële game, match of competitie degene die je in het heden betoogt.

Het beheersen van uw focus is de essentieel om games niet te verstrekken.
De Universiteit van Notre Dame, het vijfde zaad, behandelde de 12-seed Princeton University in de openingswedstrijd van het NCAA-toernooi.

Notre Dame Senior V.J. Beachem was zich ervan bewust dat er Arsenal FC Thuisshirt elk jaar van streek zijn in de NCAA -competitie en dat het focussen op het huidige spel van de opperste betekenis is om ervoor te zorgen dat je niet aan de verkeerde kant van die overstuur bent.

V.J. Beachem: “Ik geloof dat het beste is om elke tegenstander met respect te behandelen, ongeacht ons zaad of hun zaadje of iets dergelijks. Weet je, ik geloof dat veel mensen het op zondag over ons zaad spraken toen het uitkwam, voor zover de 12-5 match-up. Maar achter gesloten deuren maken we ons daar helemaal geen zorgen over. We willen gewoon beschikbaar zijn en onze game spelen, ongeacht tegen wie we spelen, hoe dan ook, en waar dan ook, en waar dan ook. ”

Dit geldt voor elke atleet in elke sport. Let op zowel je spel op je spel in het huidige moment en geef je respect voor de oppositie.

Tips om goed te spelen tegen underdogs
Begrijp dat overtroffen plaatsvinden, vooral wanneer u de concurrentie onderschat.

Om je focus in het heden te behouden, produceer je een spelplan voor deze specifieke competitie of tegenstander, concentreer je je op je spelplan en voer je spelplan uit.

Sta op voor het spel! Neem de oppositie niet lichtvaardig. Gebruik het pregame Warm evenveel als je spelovereenkomst krijgt met het juiste niveau van intensiteit waar je je goed in moet focussen in het spel.

Leer al mijn trucs voor mentale games om de concentratie hier te vergroten.

Ontdek precies hoe u afleidingen kunt veroveren tijdens de concurrentie!

Als je een atleet bent die vaak wordt afgeleid, de focus verliest in conceptie of veel meer wilt ontdekken over hoe je precies beter kunt focussen onder druk, inspecteer dan:

De gerichte atleet: een 14-daags plan voor uitzonderlijke concentratie

De gerichte atleet is een stapsgewijze plan om de concentratie te verhogen en afleidingen in de sport te veroveren. Het is een totaalsysteem om je precies te instrueren hoe je je als een kampioen kunt concentreren en de kracht van een zone -focus kunt benutten elke keer dat je in de praktijk, een spel of competitie stapt.

Het gefocuste atleetprogramma bevat 2 audiocds met 14 dagen van focus toenemende oefeningen, evenals een gemakkelijk te voldoen aan de werkmap die u bij elk van de 14 dagen begeleidt, helpt u de strategieën toe te passen, evenals de oefeningen aan uw persoonlijke Focus -uitdagingen.

Leer veel meer over de gerichte atleet.

Wat zeggen mentale game -klanten?
“Ik kan zien dat het programma‘ The Positive Athlete Series ’echt een soort van levensverandering is. Net zoals gewichtsverlies een modifi omvatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.