Hoe ouders die coaches zijn, vertrouwen in atleten

kunnen veroorzaken in de podcast van deze week, US Sassuolo Thuisshirt mentale spel van sportexpert, Dr. Patrick Cohn, beantwoordt een zorg van een sportdaddy die verklaart dat zijn kind vertrouwen verliest onder druk. Ontdek precies hoe u vertrouwen kunt behouden en plezier kunt hebben in de sport wanneer u onder druk staat!

Luister naar de Podcast van Sports Psychology van deze maand om precies te ontdekken hoe je je prestaties in sport kunt verbeteren, evenals andere mentale gamebarrières die je prestaties beperken.

Download de Sports Psychology Podcast #116 (klik met de rechtermuisknop en “opslaan als” voor uw computer)

Abonneer u op de podcast van de sportpsychologie door middel van iTunes.

Pak Dr. Cohn’s gratis mentale training en mentale weerbaarheid voor sport -eBooks!

Download een gratis sportpsychologierapport om je mentale spel te verbeteren!

Wil je dat Dr. Cohn je mentale sportspel betreft in zijn podcast? Dien uw sportpsychologie bezorgdheid in aan Dr. Cohn op PeakSports.com.

Verhoog je zelfrespect met mentale game-coaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (s), leeftijd 12 jaar en in de leeftijd van mentale game -problemen met persoonlijke coaching helpen.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te doen met een vertrouwen dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet veel meer de arena binnenkomen die die “hert in de koplampen” look of gevoel hielden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-Ontdek zelfverzekerde technieken!

D Je hebt een ongunstig zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de vraag te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf geïdentificeerd als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur van zelfmedelijden en besluiteloosheid?

Als je op inderdaad op enig type van deze vragen hebt gereageerd, inspecteer dan de positieve atleet!

De positieve atleet-CD en het werkboekprogramma is een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen. Dit programma is geschikt voor elk type atleet of instructeur die bewezen methoden voor betrouwbaarheidsversterking wil vinden die gegarandeerd een dramatisch zelfvertrouwen ontwikkelen en de sportprestaties verbeteren.

Leer veel meer over een van onze veel prominente CD -programma’s in de Positive Athlete -serie Pools Voetbalelftal Thuisshirt

De positieve atleet: een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen

Bekijk alle producten in de Positive Athlete -serie!

Wat zeggen klanten?
“Ik kocht eerst de positieve atleet om precies te zien hoe het programma verliep en zag onmiddellijk resultaten. Ik kocht toen de rest van de positieve atleetreeks en heb een opmerkelijke verbetering in mijn spelniveau waargenomen of moet ik de consistentie vermelden. Ik speel momenteel NCAA Division 1 -honkbal voor Lamar University, evenals zelfs mijn coaches hebben een aanpassing waargenomen in de methode die ik de game techniek AZ Alkmaar Thuisshirt heeft. Mijn manier van denken en vertrouwen op de plaat. ‘
~ Tylor Prudhomme (luister naar zijn succesverhaal)

“Ik ben een ASP World -kwalificerende expert surfer en na het begin van de‘ de positieve atleet ’had ik een bijna onmiddellijke wijziging in mindset over mijn eigen surfmogelijkheden en mijn manier van denken in de competitie. Door gebruik te maken van de strategieën voor positieve atleet, heeft mijn zelfvertrouwen in totaal 180 graden gedaan. Ik heb een regionale pro/ben een paar weken geleden gewonnen, en had net mijn beste resultaat van het jaar in een van de laatste enorme evenementen op het World Circuit deze vorige week in Brazilië! Het is mijn trucwapen! ”
~ Shaun Burrell, expert surfer (luister naar zijn succesverhaal)

Zowel voor jonge atleten als ouders – ontdek veel meer over hoe je jongeren precies kunt helpen het vertrouwen snel te verbeteren!

We hebben een uitstekend programma voor u genaamd “The Positive Sports Kid: een 7-daags plan voor het opbouwen van het grootste zelfvertrouwen.”

De positieve sportjonger is een 7-daags programma voor sportouders en jongeren om de prestaties van de jonge atleet, het geluk en het succes te verbeteren … zowel in sport als in het leven!

De positieve sportjonger is twee programma’s in één. Er is een handboek en CD voor ouders/coaches, evenals een werkboek/cd voor jonge atleten.

Boordevol mentale methoden die u en uw jongeren kunnen beginnen meteen te gebruiken, leert dit programma uw atleten precies hoe ze vertrouwensbusters kunnen bepalen, proactief aan aanbieden, omgaan met verwachtingen die het vertrouwen ondermijnen, evenals psychologisch voorbereiden om positief te blijven whnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.