Hoe professionele atleten hun mentale spel

verbeteren, ontdekken van de profs voor een sterker mentaal spel

Veel atleten vragen precies hoe ze hun mentale spel kunnen verbeteren, zodat ze op hun hoogtepunt kunnen doen in competitie.

Als je het talent hebt … net zo goed als je het werk doet … en je wilt winnen of slagen, maar niet … je mentale game houdt je tegen.

Het naleving van het voorbeeld is een typische ervaring voor veel atleten in veel verschillende sporten …

“Ik heb het gevoel dat ik zo goed wil winnen als kan winnen. Ik begrijp dat ik niet verre van spelers ben die me versloegen in wedstrijden, maar ik vereiste alleen dat extra kleine mentale toename om mijn niveau van prestaties te verhogen … vaak kan ik nog steeds niet over fouten in mijn hoofd komen. Ik spreek ook veel met mezelf tijdens de concurrentie over wat er net is gebeurd, wat ik nu moet doen en wat mijn tegenstander doet. Ik vereiste alleen dat extra mentale voorsprong om mezelf naar het volgende niveau te krijgen. ”

Kun je deze atleet associëren?

Kom je dicht bij het winnen, het bereiken van een persoonlijk record of een rivaal verslaan, maar alleen de herfst short?

Als dat het geval is, is een verbeterde mentale game precies wat je nodig hebt om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Een verbeterde mentale game is precies wat Philadelphia Flyer -doelman Carter Hart werkt om te vestigen om zijn vaardigheden op NHL -niveau te laten zien.

Hart’s prestaties op junior niveau zijn geweldig geweest met een record van 116-46-19, 2.01 doelpunten tegen gemiddeld, .927 Save-gedeelte en 26 shutouts.

Hart had niet alleen uitstekende statistieken in junioren, hij is ook de enige speler die ooit twee keer de CHL -doelman van het jaar wint.

Hart, 20 jaar oud, heeft samengewerkt met een sportpsycholoog, aangezien hij 10 was en krediet meldt zijn mentale vaardigheden voor zijn succes.

Hart: “Ik heb een aantal jaren met een [sportpsycholoog] gewerkt. Hij heeft me veel geholpen en ik zou niet zijn waar ik ben zonder zijn hulp. ”

Ondanks een succesvolle junior carrière is het optreden op het volgende niveau in de PRO’s een uitdaging voor Hart.

Hart werd in zijn tweede expert getrokken, nadat hij vier doelpunten had opgegeven op slechts 16 schoten.

In de allereerste zeven starts van Hart stond hij 23 doelpunten toe op een .883 spaarpercentage.

Carter blijft elke dag aan mentale vaardigheden werken, wetende dat deze mentale voorsprong hem zal helpen succesvol te zijn Athletic Bilbao Thuisshirt op het volgende niveau.

Hart: “Ik zou waarschijnlijk ongeveer Atalanta BC Thuisshirt 90 procent van de prestaties mentaal zijn. Vertrouwen is alles. Wat er ook tussen je oren is. ”

Elke atleet is in contract dat een verbeterde mentale game de broodnodige voorsprong is om naar het volgende niveau te komen, maar het kost het werk.

Hart biedt een routekaart voor precies hoe je je mentale spel kunt verbeteren … richt de knowhow op van een mentale game-instructeur en werk elke dag om je mentale vaardigheden aan te scherpen.

Hoe u een sterker mentaal spel kunt vestigen

Begin met het begrijpen welke mentale vaardigheden je mist: vertrouwen, focus, kalmte, afhankelijk van je vaardigheden, consistente routines, enz.

Bepaal welke mentale vaardigheden u wilt verbeteren die uw prestaties beïnvloeden.

In mijn persoonlijke mentale coachingprogramma’s begin ik met deze vier lessen:

Het beheren van strikte verwachtingen.

Hoe u zich op het proces kunt concentreren.

Proactief vertrouwen bijbrengen.

Verbeteren afhankelijk van uw vaardigheden.

Deze vier mentale vaardigheden bestrijken veel grond met mijn atleten. Als je geïnteresseerd bent in onze mentale coachingprogramma’s, routine een inleidende sessie van 15 minuten.

Of bekijk onze proshop voor onze zelfstudie mentale trainingsprogramma’s.

Verhoog uw zelfvertrouwen en focus met professionele mentale game -coaching!

Als je tijdens de methode een toppresteerder bent, ontdek jezelf echter te weinig presteren in concurrentie, de meest waarschijnlijke dader die je tegenhoudt is je mentale spel. In feite worstelen veel atleten met exact hetzelfde probleem….

Master mentale game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan je helpen om je mentale spelproblemen kwijt te raken met persoonlijke coaching.

Ontmoet ons via Skype, telefoon, FaceTime of Goto -bijeenkomst. Met de videotechnologie van vandaag kunnen we linken met atleten en coaches over de hele wereld.

Coaching voor mentale weerbaarheid helpt ernstige atleten zoals jij om de overtuigingen en attitudes die je ervan weerhouden om naar je potentieel te presteren, aan het licht brengen. Je zult mentale speltechnieken ontdekken om veel vaker op je hoogte te doen, het overwinnen van Performance Plateaus en gebrek aan consistentie

Bel ons Toll gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coachingstudenten?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te doen met een vertrouwen dat mijn stijl toestond om door te stralen – niet veel meer de arena binnenkomen met dat “herten in de koplampen” look of gevoel. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

‘Michelle hadnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.