IESF, DLA+ partner on Esports location guidelines

The worldwide Esports Federation as well as DLA+ design & interior style have agreed to a partnership that will integrate IESF’s worldwide member network with DLA+’s esports location planning as well as style experience, establishing guidelines voor de stijl van eSports -locaties. Het contract maakt ook DLA+ een speciaal certificerend bedrijf voor eSports -faciliteiten en officiële adviseur van de IESF.

De richtlijnen zullen zowel ruimtelijke als technische eisen voor eSports -faciliteiten definiëren en beleidsrechten en procedures voor locatiecertificering vaststellen. De focus is om te voldoen aan de behoeften van fans, spelers, media en operators, naast het bepalen van eisen om efficiënte, praktische en risicovrije omgevingen voor evenementen te bevorderen. De processen omvatten kwalificaties, vereisten, testen en beoordelingsmethoden, schema, documentatie en kosten op basis van elke classificatie van de eSports -faciliteiten.

“Het DLA+ IESF-partnerschap zal de verschillende kwaliteiten van eSports-activiteiten en omgevingen bekijken, zowel technisch als fysiek, evenals gebruik van die hoge kwaliteiten om deze snelgroeiende sport te promoten,” verklaarde Sung Jung, DLA+ Partner ook als leider van de sportmethode. “Ons doel is om te garanderen dat alle eSports-locaties de voorwaarden bieden die nodig zijn voor topconcurrentie, productie en presentatie van eSports-games als evenementen, zowel in-waarue als met verschillende ontwikkelingen van media.”

De partnerschap en richtlijnen Southampton FC Thuisshirt komen omdat de wereldwijde esports -inkomsten naar verwachting zullen groeien tot ongeveer $ 1,2 miljard in 2021.

“Wij bij IESF zijn verheugd om onze leden te bieden met de standaardisatierichtlijnen voor eSports -locatie om hen Bologna FC 1909 Thuisshirt te helpen bij hun overweging en de stijl van eSports -faciliteiten voor fans en spelers,” zei IESF -president Vlad Marinescu. “De richtlijnen SC Braga Thuisshirt zullen een aanzienlijke bron zijn voor onze wereldwijde leden en zullen ook onze inspanningen helpen bij het produceren van een wereldwijde standaardisatie in verschillende disciplines samen met de belanghebbenden van het eSports -ecosysteem.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.