Job van de week: Manager Sport – Technische operaties, Paris 2024

We zijn verheugd om u details te kunnen geven over de huidige baan van de week – aangedreven Kashiwa Reysol Thuisshirt door GlobalsPortsJobs – die voor een managersport is – Feyenoord Thuisshirt Technische operaties in Parijs 2024.

Het Olympische en Paralympische organisatiecomité van Parijs 2024 is een instelling in de wet uit 1901 wiens doel de organisatie van de wedstrijden is in overeenstemming met de gaststad (contract gezamenlijk ondertekend door het Internationaal Olympisch Comité (IOC), de stad Parijs, en Het Franse Nationale Olympische en sportcomité (CNOSF).

Vanuit technisch perspectief zal de COJO specifiek verantwoordelijk zijn voor:

Planning, organiseren, financieren en leveren van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 naast andere bijbehorende evenementen

Het promoten van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 in Frankrijk en internationaal

Bescherming van de Olympische en Paralympische waarden in overeenstemming met het contract van het gaststad

Deelnemen aan het waarborgen van de stevigheid van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024

Draag bij aan het maximaliseren van Parijs 2024 Olympische en Paralympische Spelen’s positieve impact en erfenis

Naast de nationale sportbeweging, bevorderen ze de ontwikkeling van sport en de Olympische en Paralympische beweging in Frankrijk en internationaal

De COJO probeert een getalenteerde en onafhankelijke manager te vinden om lid te worden van de afdeling sportmanagement. Hij/zij zal toezicht houden op technische activiteiten onder toezicht van de bijbehorende directeur van sport en zal bijdragen aan de levering van sportwedstrijden tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs.

Deze positie vereist initiatief, capaciteit om aan meerdere projecten te werken terwijl ze geprezen prioriteit geven. De operationele dimensies van deze missie vereisen een geweldige deal van bruikbaarheid en het vermogen om onder druk te werken. De optimale kandidaat zal duidelijk actiegericht zijn. Hij/zij zal een vermogen bezitten om met verschillende belanghebbenden uit verschillende achtergronden te werken en kan worden belast met het vertegenwoordigen van de sportdirecteur of de Associate Director of Sports in vergaderingen of evenementen, evenals met het spreken van TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt spreken tijdens presentaties aan internationale federaties en andere Partijen, gerelateerd aan de promotie van het project.

Deze positie vereist uitzonderlijke technische kennis van sport en de levering van sportevenementen. De kandidaat zal ook buitengewone mondelinge en geschreven Engelse vaardigheden hebben.

Missie en hoofdverantwoordelijkheden:

Onder toezicht van de Associate Director of Sports hij/zij:

Zal de leiding hebben over de coördinatie van de technische aspecten die verband houden met de levering van sportwedstrijden tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 (Field of Play; Competitions-kalender; trainingssites; sportapparatuur …) en de opzet van technische richtlijnen voor elke internationale federatie.

Zal deelnemen aan nauwe samenwerking met de afdeling Sites & Infrastructures bij de ontwikkeling van het technische ontwerp van de speelvelden voor elke Olympische en Paralympische sport, evenals het schrijven van de locatie van de locatie.

Zal verantwoordelijk zijn voor de redactie van notities, presentaties, vervolgpunten van verschillende onderwerpen die hij/zij zal beheren.

Zal deelnemen aan het schriftelijke ontwerp van de competenties van verschillende actoren (nationale federaties, internationale federaties, sitebeheerders, organisatoren van evenementen) bij de levering van sportevenementen in de categorie ‘Sport’.

Zal de sportdirecteur en de Associate Director of Sports helpen bij de berekende reflecties en vooruitgang van de afdeling.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving en details over hoe u kunt toepassen.

#Sportsvenuebusiness – u op de hoogte houden!

Deel dit artikel

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.