Kathy Nelson om de KC en Kansas City Sports Commission

Kathy Nelson te leiden, de oude president van de Kansas City Sports Commission and Foundation, wordt ook de leider van het City’s Convention and Visitors Bureau, bezoek KC, met ingang van 1 januari, met ingang van 1 januari , 2022.

Nelson zal AC Milan Thuisshirt beide organisaties leiden nadat ze de afgelopen 10 jaar aan het roer van de sportcommissie hebben gezeten. In haar uitgebreide rol zal ze berekend toezicht geven aan beide regionale organisaties, waardoor ze helpt bij het genereren van economische ontwikkeling voor de bestemming door middel van vergaderingen, conventies, sport en toerisme.

“Kathy’s consistente leiderschap, efficiëntie en vriendelijkheid bij het verzamelen van aanzienlijke sportgerelateerde evenementen-of dat nu een ongelooflijk bowl-parade of een jeugdsportkamp is-heeft geholpen het trackrecord van Kansas City te verheffen als een eersteklas sportstad en we kijken uit naar haar Voortbouwend op dit succes met het bezoek KC -team, ”zei burgemeester van Kansas City Quinton Lucas. “Met AS Monaco Thuisshirt een nieuwe luchthaventerminal, uitgebreide tram, prachtige congresruimte en een extatische en gastvrije gemeenschap, kijken we uit naar Kathy, bezoeken we KC en de sportcommissie die Kansas City blijft cementeren als de beste conventie en toerismestad in het land.”

De sportcommissie van Kansas City en het bezoeken van KC zullen blijven werken als individuele entiteiten, het onderhouden van afzonderlijke personeel, raden en missies onder het plan. Nelson zal werken aan het verbeteren van de afstemmingskansen en berekende partnerschappen op lange afstand om beide organisaties vooruit te helpen.

“Gedurende mijn carrière heb ik de eer gehad om Kansas City te bepleiten als een dynamische en gastvrije bestemming,” zei Nelson. “Terwijl ik deze nieuwe rol aanneem, weet ik dat zowel de Kansas City Sports Commission als een bezoek aan KC de leiding zal blijven leiden voor de voortdurende groei en succes van onze stad. Ons overgangsteam, dat Cindy Circo, Regina Croucher, Gloria Jackson-Leathers, Kevin Pistilli, Jeanette Prenger en Denny Scott omvat, is tijdens dit proces van onschatbare waarde geweest en ik kan ze niet genoeg bedanken voor hun ijver en hard werken. ”

Nelson heeft samengewerkt met Visit KC aan meerdere grote sportevenementen in de stad en heeft in een ex-officio-capaciteit van het bezoek KC gediend in een ex-officiocapaciteit, gezien het feit dat 2015. Ze zal Jason Fulvi bloeien, die in september bezoek aan KC verliet.

Nelson is een inwoner van Kansas City die in augustus 2010 bij het personeel van de sportcommissie kwam. Ze is president en CEO geweest, aangezien in november 2011. Haar achtergrond omvat senior managementfuncties in marketing, verkoop en promoties bij Time Warner Cord en Metro Sports, naast Een aantal Yokohama F. Marinos Thuisshirt rollen bij FOX 4/WDAF-TV in Kansas City. Ze is ook een voormalig bestuurslid van de Sports Events and Tourism Association.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.