LiveBarn Streaming Service beveiligt Monetary Investment

LiveBarn, een op abonnement gebaseerde streamingdienst voor amateur en jeugdsporten, heeft een nieuwe investering onthuld van Susquehanna Growth Equity, LLC, een groei-aandelenbedrijf gericht op internet, software, AS evenals info -servicebedrijven, ter ondersteuning van de toekomstige groei van het bedrijf.

Het in Montreal gevestigde LiveBarn biedt zowel online als on-demand uitzending van amateur en jeugdsportevenementen. Met zijn gepatenteerde innovatie en het camerasysteem heeft het bedrijf 40 procent op jaarbasis gemeld, evenals uitzendingen van meer dan 1.000 sportlocaties in de Verenigde Staten en Canada. Het systeem van het bedrijf kan evenementen opnemen op hockeybanen, Indoor Court Sports (volleybal en basketbal), turflocaties (voetbal, lacrosse, voetbal), honkbal-/softbalvelden, evenals gymnastiek evenals aquatics -locaties. Tot op heden heeft LiveBarn meer dan 50 miljoen uren amateur en sportevenementen voor jeugd gestreamd.

“We zijn ongelooflijk enthousiast om samen te werken met het SGE -team als een strategische en monetaire bondgenoot”, aldus Farrel Miller, zowel LiveBarn -maker als CEO. “Dit partnerschap zal investeringen in het hele bedrijf ondersteunen terwijl we onze locatiedekking, technologie en leiderschapsteam verbreden, zodat we ons doel OGC Nice Thuisshirt kunnen voortzetten om atleten, gezinnen, coaches en fans realtime toegang te geven tot de games die ze hebben geven om.”

“Vanaf de eerste dag, het SGE -team verbonden aan onze visie op jeugdsporten,” verklaarde Ray Giroux, COO van LiveBarn en een voormalige NHL -speler. “Hun passie, begrip en ervaring hebben het ons weggenomen, dat SGE de perfecte partner is. We kijken vooruit om samen te werken met het Vissel Kobe Thuisshirt hele SGE -team terwijl we zowel de toekomstige groei van LiveBarn als succes stimuleren. ”

Als onderdeel van de transactie zullen SGE -teamleden Scott Feldman, Jeff Steinberg, Aneesha Raghunathan en Dennis Kim Manchester United Thuisshirt lid worden van de raad van bestuur van LiveBarn in regisseur of toeschouwer.

“Het enorme schot, de fantastische redding, de speciale band die zich ontwikkelt onder teamgenoten – dit zijn herinneringen die een leven lang meegaan, evenals liveBarn -assists vangen, delen en beschermen ze voor familie, vrienden en fans om te genieten, ‘Verklaarde Feldman, directeur van SGE. “We zijn ongelooflijk enthousiast om te helpen bij het ontwikkelen van de volgende fantastische videostreamingactiviteiten – een die uniek materiaal rechtstreeks levert aan de fans die het meest geven.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.