Martin Robinson om zich na 25 jaar als directeur van KSS uit de dagelijkse rol te trekken bij KSS

Eind september 2019.

Hoewel Martin volledig van plan is te genieten van zijn nieuwe ‘vrijheid’, zal hij contact houden met het bedrijf en zal hij advies en begeleiding blijven geven waar zijn vaardigheden nodig zijn.

Martin kwam in 1994 bij KSS, slechts drie jaar nadat de praktijk was gevormd. Op dat moment werkten er ongeveer 20 medewerkers vanuit een kelderkantoor in Lower Regent Street.

In 1996 nam Martin het dagelijkse management van het bedrijf over, waardoor David Keirle en de andere directeuren zich konden concentreren op klanten en projecten.

Na het aankondigen van zijn pensionering zei Martin:

Ik ben trots op mijn prestaties en dankbaar voor het voorrecht om een ​​jonge start-up te helpen ontwikkelen tot een goed geleide en zeer gerespecteerde bedrijf. Er zijn een paar hobbels in de weg geweest, maar SS Lazio Thuisshirt door zorgvuldig rentmeesterschap hebben we de praktijk gestaag tot meer dan 100 medewerkers gegroeid en de top 40 in de AJ100 gemaakt. Ik ben lid geworden van KSS vanwege het ethos en het feit dat mensen, als individuen, de kern vormen van elke beslissing die het neemt. Ik verlaat veel vrienden voor het leven en met enorm respect voor wat jullie allemaal hebben bereikt om KSS de hoog aangeschreven oefening te maken die het vandaag is.

Iedereen bij KSS en inderdaad bij sportlocatie zou Martin graag een heel gelukkig Pools Voetbalelftal Thuisshirt pensioen willen wensen.

KSS is een al lang bestaande en zeer gewaardeerde VIP -sponsor van sportlocatie Business (SVB). Klik op hun banneradvertentie hieronder voor meer informatie over hun bekroonde architectuur- en ontwerpdiensten.

KSS zal zowel exposeren (Stand #7) en spreken bij ALSD International – Europa’s enige evenement gewijd aan de premium/VIP/Club -stoel- en gastvrijheidssector – die plaatsvindt TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt in Croke Park Stadium in oktober, waar experts uit heel Europa en Noord -Noord – Amerika zal inzichten geven in het verhogen van inkomsten door nieuwbouw, renovaties en service -uitbreidingen, evenals via de nieuwste F&B en technologie -aanbiedingen.

Associate Director, Debbie Power, zal een presentatie geven met de titel Re-Defining Premium-ervaringen in Wembley Stadium via ontwerp naast Ros Robinson, hoofd van Club Wembley Development voor de Football Association (de FA) op dag 1 van het ALSD International Event, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober, maandag oktober 28.

#AalsDinternational – Het toonaangevende evenement van Europa gewijd aan de premium/VIP -stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor sectornieuwsweergaven en -ontwikkelingen

Deel dit artikel

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.