McEnroe Brothers op weg naar Antarctica for Ocean Conservation Tennis Exhibition

Tennis Legends John en Patrick McEnroe spelen de eerste tentoonstellingswedstrijd ooit in Antarctica als onderdeel van een twee weken durende cruisevisage ter ondersteuning van het inzamelen van geld en bewustzijn voor oceaanbehoud.

De expeditie, 22 februari tot en met 5 maart 2022, is samengesteld voor een intieme groep tennisliefhebbers en gasten krijgen de US Sassuolo Thuisshirt mogelijkheid om tijdens de hele reis met de legendes te reizen. Sommige reizigers krijgen zelfs de kans om de McEnroes te spelen als onderdeel van de ervaring.

“Ik ben heel blij om onze broer of zus rivaliteit voort te zetten met mijn broer, John, die in februari een tenniswedstrijd in Antarctica speelt,” zei Patrick McEnroe. “Ik heb altijd al de fantastische landschappen van Antarctica willen verkennen, en hoe kan ik het spelen van de allereerste pro tenniswedstrijd daar tegen mijn eigen broer missen?”

De route zal door de beroemde Drake -doorgang navigeren en locaties over de South PSV Eindhoven Thuisshirt Shetland -eilanden en het schiereiland Antarctica bekijken. De cruise zal Antarctica-experts en expeditieleiders hebben die lezingen en hands-on workshops zullen presenteren over onderwerpen variërend van mariene dieren in het wild, ecologie en klimaatverandering tot fotografie en geschiedenis van Antarctica. Deze expeditie is getimed om samen Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt te vallen met de hoogte van de walvis die het seizoen geniet.

“Ik ben dolblij om naar Antarctica te reizen en mijn broer, Patrick, te spelen in de allereerste professionele tenniswedstrijd op het zevende continent, en om te helpen het bewustzijn te vergroten voor de uitdagingen waarmee een van de meest afgelegen en fantastische plaatsen op de planeet wordt geconfronteerd, ‘Zei John McEnroe. “Dit wordt een episch avontuur en een unieke expeditie.”

Organisatoren hebben een vliegtuig gecharterd van Orlando, Florida naar Ushuaia, Argentinië, opgenomen in de kosten van het programma en leveren een koolstofoffsetbijdrage voor zowel het vliegtuig als het schip. De reis wordt gehost in samenwerking met Octagon.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.