NASC selecteert Knoxville voor 2019 Symposium

Knoxville, Tennessee, zal de 2019 National Association of Sports Commissions Sports Event Symposium organiseren, 6–9 mei. Het evenement, dat oorspronkelijk was gepland voor San Diego, markeert de jaarlijkse bijeenkomst van de NASC, inclusief bestemmingen, rechtenhouders en industriële partners.

“Sporttoerisme is een groeiende markt en om NASC te laten kiezen Knoxville is fantastisch voor onze bestemming,” zei Kim Bumpas, president van Check Out Knoxville. “Kozen voor dit evenement brengt Knoxville op een nationaal speelveld met tal van andere steden in het hele land.”

“Bezoek Knoxville Sports Commission is verheugd om het NASC Symposium 2019 in Knoxville te verwelkomen en we kijken ernaar uit om samen te werken met al onze teamgenoten bij Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt Playtn om veel meer dan 1.000 sporttoerisme -professionals een onvergetelijk evenement te laten zien,” zei Chad Culver, bekijk Knoxville Sport Senior directeur van de Commissie. “Het hosten van het symposium is een geweldige eer voor Knoxville en de hele staat Tennessee.”

“We zijn verheugd om ons West Ham United Thuisshirt symposium tot het hart van Tennessee te brengen,” zei Al Kidd, NASC -president en CEO. “We Cruz Azul Thuisshirt kijken ernaar uit om de leiders in sportevenementen en toerisme naar zo’n dynamische sportstad als Knoxville te brengen.”

Het 2018 -evenement wordt gehouden in Minneapolis, 23-26 april. Kansas City zal het evenement in 2020 organiseren, terwijl toekomstige evenementen momenteel uit zijn om te bieden.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.