New House Team Dressing Space voor Southampton FC onthuld in St. Mary’s Stadium

KSS voltooide onlangs de nieuwe huisdressruimte van Southampton Football Club voor het begin van het seizoen 2019/20, met een volledige renovatie en herconfiguratie Van het allereerste team coachen managers en coachen gebieden. De nieuwe stijl brengt de spelers, coaches, analisten en medisch personeel samen in één samenhangende ruimte.

De allereerste Team House Dressing Space voor de Premier League Club staat centraal in de nieuwe suite, in een inclusieve Horseshoe -configuratie die volledig kan zijn ingesloten voor totale focus voor de wedstrijd. De donkere en opmerkelijke stijl toont de clubwaarden van aspiratie en eenheid en biedt uitstekende zichtlijnen voor de manager Ralph HaSenhüttl om belangrijke berichten te geven.

Elke op maat gemaakte kluis heeft een gepersonaliseerde bronzen naamplaat die boven het iconische rode en witte heiligen shirt zat, dat tegen een achtergrond van Matt Black hangt. Hoog hoogwaardige vakmanschap heeft een unieke Southampton FC -identiteit gegeven aan de kluisjes met merkstrepen ingelegd in rood, die naadloos binnenstromen naar geborduurde strepen in de zitplaatsen.

Vooraf ingestelde verlichting, zowel digitale als audioscènes transformeren het gebied en omvatten focus, reflectie en evenementenmodi, allemaal omvatten door een groot ovaal verlichte plafondfunctie. De filosofie van de stijl is door de suite voortgezet, van de ingang met een grootschalige bronzen clubkam, tot de manager en coaches om ruimte te kleden en het verzorgingsgebied van de spelers.

De huisdressingsruimte in het St. Mary’s Stadium werd tijdens het seizoen blootgesteld, introduceerde de show en werd zowel door de spelers als de fans gekregen.

Clubambassadeur, Matt Le Tissier, zei:

Elk detail is gezorgd en het ziet er spectaculair uit. Je kunt echter niet helpen om vooruit te kijken om hier op een wedstrijddag binnen te komen.

Brede upgrades
Deze nieuwste vooruitgang voldoet aan Hot op de hielen van de grote verscheidenheid aan door KSS ontworpen upgrades in het St. Mary’s Stadium, inclusief een nieuwe pitch-zijlounge en verbeterde cateringfaciliteiten.

De nieuwe lounge van 40 personen is in 1885 benoemd na het jaar dat de club werd opgericht. Het is een van de beste gastvrijheidsaanbiedingen in het stadion, met een Real Madrid Thuisshirt glazing op volledige hoogte met een fantastisch uitzicht op de toonhoogte en de zitkom. Historische memorabilia en artefacten zijn ook opgenomen in het hoogwaardige hedendaagse interieur van hoge kwaliteit.

KSS -directeur Nagoya Grampus Thuisshirt Andy Simons zei:

We zijn enorm enthousiast om precies te zien hoe deze nieuwe lounge -aanbieding wordt ontvangen, wij geloven dat het uiterst prominent zal zijn voor zowel wedstrijddagen als conferenties. Als 1885 zo succesvol is als we verwachten, is dit misschien het begin van een geheel nieuwe verscheidenheid aan gastvrijheidsaanbiedingen bij de club.

Anthony Cole-Johnson, verkoopdirecteur bij Southampton FC zei:

De nieuwe lounge stelt een frisse benchmark voor onze gastvrijheidspropositie hier bij Southampton Football Club voor beide wedstrijddagen en als aanzienlijk niet -wedstrijddagen. KS’s zijn echt ondersteunend geweest bij het verstrekken van onze opgegeven ambities in een krappe tijdlijn. In combinatie met de bredere Masterplan -vooruitgang in het stadion, zijn KSS een vertrouwde partner van Southampton Football Club geworden.

KSS is een langdurige en extreem gewaardeerde VIP -sponsor van sportlocatie Business (SVB). Klik op hun banneradvertentie hieronder voor meer informatie over hun bekroonde architectuur- Fluminense Thuisshirt en stijldiensten op hun banneradvertentie …

KSS zal zowel exposeren (standaard #7) als spreekt bij ALSD Worldwide – Europa’s One evenals alleen evenement gewijd aan de premium/VIP/Club Seat & Hospitality -sector – de locatie in Croke Park Stadium in oktober, waar experts van Zowel in heel Europa als Noord -Amerika zullen inzichten geven over hoe de inkomsten precies te vergroten met nieuwe builds, renovaties en service -uitbreidingen, naast via de nieuwste F&B en innovatieaanbiedingen.

#ALSDInternational – Het toonaangevende evenement van Europa gewijd aan de premium/VIP -stoel- en gastvrijheidssector

#sportsvenuebiz

#SportSvenuebusiness – ‘s werelds toonaangevende platform voor sectornieuwsweergaven en -ontwikkelingen

Deel dit artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published.