Over uw comfortzone komen

Let op comfortzones

Beveilig je je leiding als je een enorme voorsprong hebt? Veel tennisspelers doen het niet hun best, omdat ze spelen in hun comfortzone.

Wat is een comfortzone?
Een comfortzone gebaseerd op precies hoe u verwacht te presteren. U verwacht specifieke statistieken te bereiken of een tegenstander te verslaan met een specifieke score. Comfortzones zijn moeilijk als je veel beter speelt dan verwacht.

We hebben de naleving van een tennisspeler gekregen:

“Wat denk je dat het gebeurt als je de overhand hebt en het spel nog steeds verliest? Naast je begrijpt dat je jezelf slaat. Wat denk je dat er gebeurt met mijn mentale focus? ”

Tennisspelers die buiten hun comfortzone optreden, proberen normaal gesproken te voorkomen dat fouten worden gemaakt en een voorsprong beveiligen. Het is echt geen probleem met uw focus direct.

Wanneer u probeert te voorkomen dat u fouten maakt of uw leiding beveiligt, speelt u veel meer defensief, waardoor u zo goed veilig kunt spelen. Je zit op je voorsprong wanneer je uit je comfortzone komt.

Top 4 indicaties die u speelt in een comfortzone

Je bent nerveus, angstig of doodsbang wanneer je veel beter speelt dan verwacht.

Je verliest vertrouwen wanneer je veel beter speelt dan verwacht.

U beveiligt uw leiding en speelt defensief of bent doodsbang voor risico.

Je richt je op het niet maken van fouten in plaats van je te concentreren op winnende punten.

Hoe kun je voorbij je comfortzone spelen?
Eerst moet je stoppen met geloven over de score en precies hoeveel je voor je bent in de wedstrijd. Als je over de score gelooft, verlies je de focus op het huidige punt of het spel. Geloof van elk spel als begin van de wedstrijd. Op die manier speel je met exact dezelfde intensiteit, ongeacht of je in de wedstrijd in of omlaag bent.

Je kunt ook positieve doelen stellen om jezelf moeilijk te maken wanneer je in een wedstrijd leidt. Op die manier voorkomt u defensief spelen. Je wilt agressief tennis blijven spelen. Blijf je foto’s kiezen in plaats van alleen de sfeer erin te krijgen (of fouten te vermijden). Je agressieve spel helpt je aan het momentum aan je zijde te houden en aan de oppervlakte van de wedstrijd.

Leer bewezen mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als veel positieve game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben precies ontdekt Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt hoe ze het met het grootste vertrouwen in toernooien moeten doen.

Als je bereid bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en met het grootste zelfrespect in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor competitiespelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om te helpen bij het verbeteren van uw mentale weerbaarheid van tennis en het vinden van zowel krachtige als bewezen mentale spelmethoden die deskundige atleten hebben gewonnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor wedstrijdspelers

Wat zeggen mentale game -klanten?
“We zijn verrast over hoeveel‘ The Positive Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis te spelen tijdens wedstrijden. Ze haalde eigenlijk de verste ronde van een wedstrijd (halve finale) na het voltooien van de CDS/Workbook. We gaan alle vijf in de serie doen. ”
~ Jason Bourguignon, oom

Download ons gratis tennispsychologierapport!

Ontdek of je een of veel meer van deze “kostbare” ongedwongen mentale gamefouten maakt tijdens wedstrijden!

Download Portugees Voetbalelftal Thuisshirt ons gratis tennispsychologierapport:

Zes ongedwongen ‘mentale game’ fouten tennisspelers maken tussen punten

Je zult ontdekken:

Hoe je geest je beste of slechtste bezit op het veld kan zijn.

Als u uw geest met succes gebruikt tussen punten.

Eén methode die u kan helpen om het laatste punt te laten gaan.

De beste mentale spelvaardigheden die je nodig hebt West Ham United Thuisshirt om te beheersen om je zelfvertrouwen en prestaties tussen punten te verbeteren.

Klik hier om vandaag nog uw gratis rapport te downloaden: Zes niet -aangedreven ‘Mental Game’ fouten die tennisspelers maken tussen punten

Wat zeggen tennisspelers?
“Namens al onze coaches die naar de ITA Coaches -conventie van 2004 zijn gegaan, zou ik je willen bedanken voor het dienen als een arts. Ik begrijp dat de coaches vonden dat het zowel bevredigend als informatief was. We waarderen het zeer dat u de tijd neemt om zich voor te bereiden en zo’n indrukwekkend centrum te presenteren ten behoeve van onze coaches. ”
~ Nancy Breo, ITA -conventie

Verhoog uw zelfrespect en focus met professionele mentale game-coaching!

Master Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen af ​​te komen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons tol gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coaching -stagiairs?
“Dr. Cohn, een van mijn doelen is om uiteindelijk een coach van wereldklasse te worden, er zijn een Fnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.