Princeton Women’s Basketball: het proces van ongeslagen zijn

focus op het proces

In de universiteitssporten zijn de resultaten alles. Het draait allemaal om overwinningen en verliezen, je record, je score of je tijd.

Als de resultaten zo belangrijk zijn voor sport, waarom praten zoveel sportpsychologen, coaches en atleten over de gevaren van het focussen op de uitkomst?

Waarom horen we constant van het belang van focussen op het proces?

Laten we eens kijken naar een fantastisch voorbeeld van het concentreren op het proces: het basketbalteam van Princeton University Dames is ongeslagen, 27-0, terwijl ze zich voorbereiden op de Ivy League-titel en het NCAA-toernooi.

Veel van de media hebben geschreven over de zoektocht van Princeton naar perfectie, maar de vrouwelijke tijgers blijven gefocust op het proces (één spel tegelijk).

In het voorseizoen, Princeton Women’s basketbalcoach Courtney Banghart en haar team definieerden hun doel: “We hebben ons het hele seizoen gericht op een Ivy -titel.”

Het team bekijkt elke methode en het spel als stappen in de richting van hun doel.

Dat is niet om te stellen dat ze niet elke wedstrijd willen winnen of het seizoen ongeslagen willen beëindigen.

Barnhart wil dat haar team Club Tijuana Thuisshirt alle kans neemt om hun spel te laten groeien.

Barnhart: “Ik heb mensen horen vragen:” Wil je verliezen, zodat de aap van je rug is? “Sta ik dat je speelt om elk spel te winnen. We ontdekken dat we meedogenloos zijn Watford FC Thuisshirt als we ontdekken om te winnen. ”

Wanneer je overdreven gefocust bent op de uitkomst, een perfect seizoen, kan het behoud van een ongeslagen streak emotioneel aftappen. Uiteindelijk was je uitsluitend gericht op het niet verpesten van de streak, terwijl je tegenstander is gericht op het spelen van het spel van hun leven.

Streaks eindigen en prestaties worden negatief beïnvloed als je de focus Urawa Red Diamonds Thuisshirt verliest op wat echt belangrijk is … het spelen van het spel.

Sportpsycholoog Eddie O’Connor erkent de moeilijkheid die inherent is aan strepen.

O’Connor: “Wanneer atleten op een reeks van elk soort soort zijn, is de moeilijkheid om hun focus op het spel te houden. De context en de druk van het winnen/verliezen van strepen kunnen spelers afleiden van wat essentieel is. Een streak kan dus helpen of pijn doen, afhankelijk van of de atleet de streep gebruikt om de concentratie te verbeteren of als het een afleiding wordt. ”

Het betalen van interesse voor het proces gaat helemaal over het hebben van een unieke focus: het spelen van het spel en het geen zorgen maken over het resultaat.

De sleutel tot positieve atletische resultaten is om zich te concentreren op het proces, de taak waarmee u te maken hebt met dit huidige moment.

Als je op de juiste manier speelt, zorgen de resultaten voor zichzelf. Niemand heeft zich ooit zorgen gemaakt voor de overwinning. U vereist om uw methode aan de overwinning te werken.

Probeer deze tips om gefocust te blijven op het proces:

Tip #1: Heb een spelplan of een strategie voor elke game of competitie. Vraag jezelf af: “Waar moet ik me op concentreren om mijn best uit te voeren?”

Tip #2: Schort uw focus op op doelen aan de deur. In plaats van jezelf te herinneren aan je langdurige doel, werk je voor dit moment. Het herinneren van uw langdurige doel kan meer druk veroorzaken.

Bekijk elke methode en het spel als een stap in de reis en dat elke stap op dat moment de belangrijkste stap moet zijn.

Succesvolle atleten hebben geleerd om de concentratie te stimuleren en afleiding af te komen. We hebben de gerichte atleet, het werkboek en het CD -programma geproduceerd om u te helpen dit te doen.

Verhoog je zelfvertrouwen met mentale spelcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (en), 12 jaar en op, helpen, mentale spelproblemen overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om te presteren met een vertrouwen dat mijn stijl kon doorstaan ​​- niet meer de arena binnenkomen die die “hert in de koplampen” look of gevoel hielden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-Ontdek zelfverzekerde technieken!

D Je hebt een ongunstig zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de vraag te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf bestempeld als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur van zelfmedelijden en besluiteloosheid?

Als je inderdaad op enig type van deze vragen hebt beantwoord, inspecteer dan de positieve atleet!

De Positive Atleet CD en het werkboekprogramma is een 14-daags plan voor ultiem zelfvertrouwen. Dit programma is perfect voor elk type atleet of coach dat bewezen betrouwbare methoden wil vinden die gegarandeerd een aanzienlijk zelfconferentie zullen ontwikkelennullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.