Rays Ballpark Financial Plan In Works in Tampa Bay

Financiële plannen voor een nieuw honkbalstadion in Tampa Bay om Olympique Lyonnais Thuisshirt de Rays te organiseren voor de helft van elk Major League Baseball -seizoen wordt bekeken door de stad Tampa, burgemeester Jane, burgemeester Jane Castor vertelde de Tampa Bay Times vorige week.

De huurovereenkomst van de Rays op Tropicana Field in St. Petersburg verloopt na het seizoen 2027 en het team probeert nu al meerdere seizoenen een nieuw stadion te vinden. Het “Sister City” -plan zoals voorgesteld, is om eerder in het seizoen wedstrijden in Tampa Bay te spelen, wanneer het weer milder zal zijn voordat het naar Montreal verhuist om het seizoen te beëindigen nadat de Canadese lente -dooi is voltooid. Een promotiecampagne gepland door het team was gepland om te beginnen tijdens de MLB -play -offs, maar werd later ingediend.

Hillsborough County en de Tampa Sports Authority zouden een ballpark van 27.000 capaciteit financieren om springtrainingspellen te organiseren en de helft van het reguliere seizoen, waarbij het team de andere helft speelt op een nieuw ballpark in Montreal. De stralen hebben gezegd dat ze de helft van de geschatte kosten van $ 700 miljoen in Florida zouden betalen. Alle plannen voor het split-seizoen zouden nog steeds moeten worden goedgekeurd door Major League Baseball.

“Niets is van tafel met uitzondering van de Burger’s Footing the Bill voor het stadion,” zei Castor tegen de Times. “Alles is nog steeds mogelijk als financieringsmechanisme. … Ik stel me veel meer dan één voorstel voor dat aan de stralen wordt gepresenteerd. ”
Wat het Montreal Stadium betreft, zou Quebec klaar zijn om de constructie ervan te subsidiëren als wordt aangetoond dat het voldoende fiscale winst voor de Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt provincie genereert, zei Premier François Legault in maart. Montreal is zonder een honkbalteam geweest, aangezien de exposies Liverpool FC Thuisshirt na het seizoen 2004 naar Washington vertrokken.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.