Rob Wells gepromoveerd tot uitvoerend directeur van de Savannah Sports Council

Rob Wells is gepromoveerd tot uitvoerend directeur van de Savannah Sports Council, een divisie van Visit Savannah in Georgia. Wells, die bij de organisatie is geweest omdat 2017, velen, onlangs de functie van directeur bekleedden.

Sinds de toetreding tot de Savannah Sports Council in 2017, heeft Wells een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van evenementen in SSC, waaronder de Enmarket Savannah Hockey Classic, Publix Savannah Women’s Half Marathon & 5K, Georgia Powers Sports Awards en de Enmarket Savannah Bridge Run. Bovendien organiseerde Savannah de NAIA en dames Lacrosse National Invitational uit 2021 en de AAU Gymnastics National Championships 2021.

gerelateerde verhalen

Amerikaanse damesvoetbalteam om Duitsland in Florida, New Jersey te krijgen

Ervaring kissimmee genaamd officiële reisbestemming van NFL London Games

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler als wereldwijde verkoopdirecteur

NASCAR maakt historische terugkeer naar North Wilkesboro Speedway in 2023

West Coast Conference heren- en damesbasketbaltoernooien verblijven in Las Vegas

“Rob is een echte aanwinst geweest Spaans Voetbalelftal Thuisshirt voor het bezoek van het Savannah -team,” zei Joseph Marinelli, president van Visit Savannah. “Onder zijn leiding heeft de Savannah Sports Council de ontwikkeling van sporttoerisme lokaal, regionaal en nationaal beïnvloed.”

Wells begon zijn beroep als sportmarketingmanager voor de Napels, Deens Voetbalelftal Thuisshirt Marco Island, Everglades CVB in 2013 en diende als directeur van de Sarasota County Sports Commission voordat hij naar Savannah verhuisde.

“Ik wil Joe bedanken voor het herkennen Kashiwa Reysol Thuisshirt van de prestaties die we hebben gehad omdat ik in 2017 aankwam en omdat ik het vertrouwen heb om me in staat te stellen deze volgende stap binnen de organisatie te zetten,” zei Wells. “Savannah heeft mijn familie en mij met open armen verwelkomd en we noemen het graag thuis. Savannah moet het volledige potentieel van sport en atletiek nog realiseren, en ik kijk ernaar uit om onze organisatie lokaal en nationaal naar het volgende niveau te leiden. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.