Rochester om 2022 USA Curling Mixed National Championship

Rochester, New York te organiseren, Atletico Madrid Thuisshirt zal het 2022 U.S. Mixed Curling National Championship organiseren, heeft USA Curling aangekondigd.

Rochester Curling Club organiseert het evenement van 12-17 april. Het evenement wordt de beste gemengde vier -teams van het land (bestaande uit twee mannen en twee vrouwen), waarbij het winnende team de Verenigde Staten vertegenwoordigt op het World Mixed Curling Championship 2022. Dat evenement wordt meestal Pools Voetbalelftal Thuisshirt in de herfst gehouden, maar de datum en locatie moeten worden bepaald.

“De Rochester Curling Club en haar leden hebben een lange geschiedenis van het ondersteunen van het spel op alle niveaus, van basis tot elite -concurrentie,” zei USA Curling Director of Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt Development Dean Gemmell. “We zijn verheugd om dit legendarische nationale kampioenschap naar West -New York te brengen, en we kijken ernaar uit om met de club samen te werken om er een geweldig evenement van te maken.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.