SpikeBall Releases 2021 Tournament Schedule

De SpikeBall Roundnet Association heeft zijn 2021 toernooilschema vrijgegeven met 10 nationale evenementen die in het hele land zijn gepland.

De nationale evenementen worden gehouden in een tweedaags formaat in de geavanceerde en vooraanstaande divisies met kleinere pools van teams en best-of-3-wedstrijden, met de beste teams in elke pool die plekken verdienen in de divisiebeugels. Elk evenement heeft een bod op de Nationals Pro Division toegekend aan de winnaar met maximaal $ 50.000 aan prijzen voor het grijpen. De tweedaagse structuur houdt een lage toetredingsdrempel voor beginners, jeugd-, tussenliggende en vrouwenafdelingen.

SpikeBall is een netto sport die voornamelijk wordt geïnspireerd door volleybal Eintracht Frankfurt Thuisshirt met veel wedstrijden bestaande Bologna FC 1909 Thuisshirt uit vier spelers. De in Roundnet gebruikt materialen omvatten een klein trampoline-achtig object met stringnet en een bal met spelers die tegenover elkaar staan. Het spel Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt begint met een service van het ene team naar het andere, gaat door zolang de bal wordt getroffen door spelers terug naar het net en eindigt wanneer een overtreding optreedt tussen de spelers of de bal.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.