SportsEngine Partners met USA Volleyball on Member Administration

Sportengine Inc. werkt samen met USA Volleyball om te dienen als de nationale leverancier van de innovatie van het bestuursorgaan in een verhuizing die kan helpen garanderen dat deelnemers aan het evenement bevredigend zijn en aangenomen zijn aan de beveiligingsbehoeften en aangenomen en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en aangenomen zijn en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen en zijn Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt aangenomen en zijn aangenomen en zijn aangenomen. achtergrond checks. SportsEngine, een NBC Sports Group Company, heeft op 1 september 2019 een langdurige band met USAV gehad, zal haar lidmaatschapsadministratie voor de organisatie, die 370.000 leden heeft en 4.500 actieve clubs heeft.

Als onderdeel van de deal zullen zowel USA Volleyball als de 40 aangesloten regionale volleybalverenigingen (RVA’s) toegang krijgen tot de innovatie van de leden van de leden van de leden van de Portengine om hun regionale, club- en atleetlidmaatschapsgegevens af te handelen. De diensten van Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt het bedrijf omvatten monetaire tools, verbeterde communicatie en roosters die zijn ontwikkeld om geautomatiseerde gegevensuitwisseling aan te bieden en van dubbele inspanningen af te komen. De innovatie van de Portengine zal ook integreren met systemen van derden om realtime informatie over lidmaatschappen te bieden, die zullen helpen garanderen dat deelnemers een vergunning hebben met beveiligingseisen en een achtergrondcontrole hebben voltooid.

“We zijn zeer geëerd en enthousiast om dit partnerschap met USA Volleyball te typen”, aldus Libby Kohlbeck, Head of Volleyball van Portengine. “Het is ons doel om samen te werken met Senegalees Voetbalelftal Thuisshirt een elite -organisatie om te produceren en een geweldige innovatie -ervaring te bieden voor regio’s, clubbeheerders, coaches, ambtenaren, vrijwilligers en huishoudens. Het is interessant wanneer onze missie, visie en waarden volledig in de rij staan met een organisatie, net als bij USA Volleyball en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. ”

USA Volleyball heeft zijn lidmaatschap elk jaar laten groeien vanwege 1980. “We zijn verheugd om samen te werken met Sportengine om waarde te bieden aan onze regio’s, clubs en leden,” verklaarde Jamie Davis, CEO van USA Volleyball. “Dit partnerschap stelt ons in staat om de communicatie te verbeteren, onze‘ veiligheidsfirst ’tactische zorg te ondersteunen en een naadloze lidmaatschapservaring te bieden in heel Amerikaanse volleybal.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.