Strong afmaken bij het verliezen van

Mental Toughness for Sports: Marken It Out

Wat is mentale weerbaarheid precies?

Mentale weerbaarheid is in alle situaties een concurrent zijn.

Of het nu met intensiteit speelt wanneer je van de bank komt met nog een paar minuten met nul kans om de wedstrijd te winnen …

Of focussen op het spijkeren van je routine wanneer de winnaar al is besloten …

Of blijven vechten tegen de laatste paar wedstrijden van het seizoen wanneer je team al is geëlimineerd uit de play -offs …

Of zelfs jezelf tot het uiterste duwen gedurende de laatste vijf minuten van oefening.

Mentale weerbaarheid is wanneer je niet tankt of laat, ondanks wat sommigen een nul kans op succes zouden beschouwen.

De realiteit is dat elke keer dat je concurreert, je lukt.

Je bent misschien niet succesvol in het winnen van de wedstrijd, maar je bent succesvol in het opbouwen van je mentale weerbaarheid.

Elke keer dat u concurreert, investeert u in uw mentale weerbaarheid.

Als je in die termen mentale weerbaarheid ziet, dan is er altijd een voordeel om te concurreren

Geestelijke weerbaarheid is cumulatief; Het ontwikkelt zich door training en door actie.

Je bent altijd een kans om je mentale weerbaarheid op te bouwen, of je nu een pre-seizoensspel of kampioenschapsspel speelt.

Als je ervoor Leeds United Thuisshirt kiest om niet te concurreren wanneer je kansen om te winnen laag zijn, verspil je een kans.

Met een gezonde reserve van mentale weerbaarheid zul je een opmerkelijke voorsprong hebben in toekomstige wedstrijden.

Denver Broncos defensief einde Shelby Harris sprak over de betekenis van concurreren na het verlies van het team voor de Cleveland Browns, die hen dit seizoen praktisch uit de play -offs elimineerde.

Harris: “Er is geen stop. Ongeacht wat het record is. Als je aan het einde van de dag een concurrent bent, als je een echte concurrent bent, wil je altijd winnen, wat er ook gebeurt, en het maakt niet uit wat de score is of wat je record is. Je zou er toch naar buiten moeten gaan, proberen te bal, dat is een concurrent. Dat is wat we nodig hebben, we hebben concurrenten nodig. ”

Je hebt de keuze in competities en je wilt de beste keuze maken.

Als je ervoor kiest om zich terug te trekken omdat je gelooft dat het spel zinloos is of de situatie niet doet, ontwikkel je een praktijk van het toegeven.

Als je ervoor kiest om te concurreren, om het in alle situaties te geven, ontwikkel je de praktijk van mentale weerbaarheid.

Het is die mentale weerbaarheid die je kunt aanspreken als je in toekomstige situaties onder druk staat.

Wanneer het spel op het spel staat, geeft mentale weerbaarheid je een voorsprong op je tegenstanders …

Wanneer je vroeg in een wedstrijd een fout maakt, zal mentale weerbaarheid je helpen snel terug te stuiteren …

Wanneer u Watford FC Thuisshirt probeert een persoonlijk record te bereiken, zal mentale weerbaarheid uw kansen versterken om uw doelstelling te bereiken.

Dus, welke keuze ga je maken?

Uw mentale weerbaarheid ontwikkelen:

Kijk om uw vaardigheden te verbeteren of in elke situatie te leren. Denk aan verschillende situaties waarin je je in eerdere wedstrijden bevond.

Stel jezelf drie vragen:

Heb ik naar mijn beste capaciteiten toegepast?
Wat heb ik geleerd wat kan me in die situatie een betere atleet maken en FC Tokyo Thuisshirt mijn mentale weerbaarheid verbeteren?
Wat kan ik anders doen in de praktijk en concurrentie om mijn mentale weerbaarheid te verbeteren?

Je moet je mentale spel evalueren om te leren waar je aan moet werken voor de volgende competitie.

Verhoog je zelfvertrouwen en focus met deskundige mentale game -coaching!

Als je tijdens de training een toppresteerder bent, maar merkt dat je te weinig presteert in concurrentie, is de meest waarschijnlijke dader die je tegenhoudt, je mentale game. In feite worstelen talloze atleten met hetzelfde probleem….

Master mental game trainer Dr. Patrick Cohn kan je helpen je mentale spelproblemen te veroveren met persoonlijke coaching.

Ontmoet ons via Skype, telefoon, FaceTime of Goto -bijeenkomst. Met de videotechnologie van vandaag kunnen we contact maken met atleten en coaches over de hele wereld.

Coaching voor mentale vulling helpt grote atleten zoals jij om de overtuigingen en attitudes te ontdekken die je ervan weerhouden om naar je potentieel te presteren. Je leert mentale speltechnieken om veel vaker aan je top uit te voeren, het overwinnen van Performance Plateaus en gebrek aan consistentie

Bel ons Toll volledig gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor nog veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coachingstudenten?

“Dr. Cohn, ik ging 3-3 voor 37 yards in de eerste wedstrijd van het seizoen. Ik voelde me de hele dag echt zelfverzekerd en ik kijk uit naar veel meer kansen dit weekend! Ik kan zeker zien dat mijn mentale toestand is verbeterd voordat we begonnen te werken. Ik voel me mentaal geweldig en speel goed in de praktijk. Ik zal zeker contact houden. ” ~ Kevin Davidson, collegiale quarterback
“Ik voelde dat de tijd die in je seminar werd doorgebracht, zeer goed georganiseerd was. De onderwerpen waren geweldig en je liet de coaches communiceren in een open sfeer. Nogmaals bedankt voor je tijd en moeite en ik kijk ernaar uit om in de toekomst met je te praten. ” ~ Coach Dave Wannstedt, Miami Dolphins
‘Na Goinnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.