Tennis Podcast: “Vouw” onder druk in tennis

Verbetering van het vertrouwen in tennis

In de podcast van deze week van de tennispsychologie, mentale game van tennisexpert, beantwoordt Dr. Patrick Cohn een vraag van een tennis -grootmoeder die zegt:

“Ik heb twee kleinkinderen (10 jaar en 11 jaar) die potentieel zeer goede tennisspelers zijn, maar gemakkelijk” vouwen “wanneer de druk omhoog gaat en hun vastberadenheid, minder behendigheid/beweging rond het veld, gebrek aan urgentie, enz. Los, enz. Heb je boeken of video’s die zullen voortbouwen op de zeer goede gratis publicatie die je US Sassuolo Thuisshirt hebt verstrekt? ”

Dr. Cohn geeft ideeën voor mentale game over hoe het vertrouwen in tennis te verbeteren.
Luister naar de podcast van deze maand tennispsychologie om te leren hoe je je prestaties in tennis en andere mentale gamebarrières kunt verbeteren die je prestaties beperken.

Download een gratis tennispsychologierapport om uw tennismindset tussen punten te verbeteren.

Verbeter uw mentale weerbaarheid voor tennis snel met Dr. Cohn’s nieuwe tennisvertrouwen audioprogramma

Abonneer u op de podcast van de tennispsychologie bij iTunes!

Leer bewezen mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Vecht je (of je spelers) om je bekwaamheid in concurrentie op te voeren?

Breng je je best en veel zelfverzekerde game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben geleerd hoe ze met het grootste vertrouwen in toernooien moeten doen.

Als je klaar bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en te doen met het grootste zelfrespect in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor toernooispelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om je mentale weerbaarheid in tennis te verbeteren en ontdek krachtige en bewezen mentale spelmethoden die professionele atleten hebben geholpen te winnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor toernooispelers

Wat zeggen klanten van mentale games?
“We zijn verrast hoeveel‘ The Confident Athlete ’-programma mijn nichtje heeft geholpen haar beste tennis te spelen tijdens wedstrijden. Ze haalde letterlijk de verste ronde van een toernooi (halve finales) na het afronden van de CDS/Workbook. We gaan alle vijf in de serie doen. ”
~ Jason Bourguignon, oom

Download ons gratis tennispsychologierapport!

Ontdek of je een of veel meer van deze “kostbare” ongedwongen mentale gamefouten maakt tijdens wedstrijden!

Download ons gratis tennispsychologierapport:

Zes ongedwongen ‘mentale game’ fouten tennisspelers maken tussen punten

Je zult ontdekken:

Hoe je geest je beste of slechtste bezit op het veld kan zijn.

Als u uw geest met succes tussen punten gebruikt.

Eén methode die u kan helpen om het laatste punt te laten gaan.

De beste mentale spelvaardigheden die je nodig hebt om te beheersen om je zelfvertrouwen en prestaties tussen punten te verbeteren.

Klik hier om uw gratis rapport te downloaden vandaag: zes niet -geboden ‘mentale game’ fouten die tennisspelers maken tussen punten

Wat zeggen tennisspelers?
“Dr. Cohn, een van mijn doelen is om een ​​coach van wereldklasse te worden, er zijn een paar coaches uit de VS die me de meest-John Wooden, Kid Shula en Pat Riley hebben geïnspireerd. Nadat ik met je heb gewerkt, vermeld ik nu ook je naam van PSV Eindhoven Thuisshirt de meest invloedrijke coaches in mijn vakgebied! ”
~ Franz

Verhoog je zelfrespect en focus met Frans Voetbalelftal Thuisshirt deskundige mentale game-coaching!

Master Mental Game -instructeur Dr. Patrick Cohn kan u helpen uw mentale spelproblemen kwijt te raken met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of door middel van Skype, FaceTime of telefoon. Bel ons Toll gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor nog veel meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze mentale coachingstudenten?
‘Maggie had zo’n geweldig weekend. Zoals altijd, nadat ze met je werkt, lijkt ze gewoon veel meer gegrond en gefocust. Ze is minder kans om rond te kijken en afgeleid te worden tijdens haar wedstrijd. Ze is veel meer gericht op één punt per keer. Ook heb ik als ouder geleerd haar procesdoelen aan te moedigen en geen resultaten. Bijgevolg speelde ze goed en won ze haar eerste dubbelwedstrijd, waardoor een geplaatste team van streek was in een echt echt nauwe wedstrijd! ”
~ Katherine Johnson Cannata, de moeder van Maggie

Leave a Reply

Your email address will not be published.