Tennispsychologie en uw focus in matches

Verbetering van de focus in wedstrijden

Heb je moeite om over te dragen wat je van de ene sport naar de andere hebt ontdekt?
Eén golfspeler wilde precies begrijpen hoe hij kon overdragen wat hij ontdekte over het mentale spel van golf naar tennis. Zolang je de eisen van het mentale spel in tennis begrijpt, zijn de ideeën extreem vergelijkbaar …

Hier is de nieuwe vraag naar tennispsychologie:
“Ik kwam uit een golfachtergrond waarbij ik voelde dat ik een respectabele mentale game had met een preshot -routine en gericht op het doelwit. Ik heb moeite dat te vergelijken met tennis. Met andere woorden, waar moet mijn focus in een specifieke situatie liggen? ‘

De ideeën die ik laat zien in het mentale spel van golf zijn zeer vergelijkbaar met tennispsychologieconcepten. Als je goed op het doelwit in golf speelde, ben je waarschijnlijk een visuele leerling en uitvoerder, wat extreem Spaans Voetbalelftal Thuisshirt gebruikelijk Sporting CP Thuisshirt is. Als je een visuele artiest in golf bent, zie je graag foto’s in je hoofd (zoals foto’s en doelen) om je swing te activeren.

U kunt nog steeds routines tussen punten gebruiken. In feite motiveer ik spelers om een ​​routine te gebruiken vóór elk punt en om te helpen bij het verwerken van het laatste punt. Ik zal het niet hebben over de details van een geweldige pre-serve routine in dit artikel, maar ik wil je helpen met je tennispsychologie-vraag …

Uw moeilijkheid met focus in wedstrijden moet mogelijk kunnen zorgen dat u zich ook op veel details van uw methode kunt concentreren en niet voldoende op doelen, vooral als u veel richting in tennis inneemt. Veel academiespelers werken zowel op hun forehand als backhand en een extreem beetje aan het spelen van het spel.

Ik zie dit met mijn kind in tennis. De mentaliteit van haar coaches is dat je precies moet ontdekken hoe je de schoten op de juiste manier moet maken voordat je precies kunt ontdekken hoe je moet spelen en doelen hit, waar ik niet op inga.

Ik geloof dat dit spelers activeert om zich net zo goed te concentreren op precies hoe ze shots volledig kunnen raken en niet voldoende op doelen en strategie, die je ook moet beheersen om goed te spelen in wedstrijden.

Laat me eerst eerst stellen dat uw focus voor methode moet verschillen van uw focus in wedstrijden.

In de praktijk wil je je concentreren op het verbeteren van je opnamen en het spel. In overeenkomsten moet u zich concentreren op de methode en op doelen raken. Als u bijvoorbeeld een open rechtbank hebt in de lijn (tijdens een wedstrijd), moet u zich dan precies concentreren op hoe u een geweldige slag langs de lijn kunt maken of zich concentreert op het raken van een gebied langs de lijn?

Het antwoord op deze bezorgdheid hangt af van wie u vraagt ​​…

Tenniscoaches kunnen suggereren dat je je moet concentreren op de mechanica van een geweldige slag. Mijn aanpak is dat je je moet concentreren op het doel en afhankelijk zijn van je vaardigheden (ontwikkeld in de praktijk) om een ​​geweldig schot te maken.

Wat je focus betreft, hoe minder je moet geloven, hoe beter. Je wilt een duidelijke, rustige geest hebben, waardoor je op het veld kunt reageren, een soortgelijk idee dat ik ook in golf laat zien. Als je je spel of beroertes te veel gelooft, heb je geen tijd om te reageren en je te concentreren op strategie!

Leer bewezen mentale spelmethoden om je best te doen op het veld!

Voer je (of je spelers) zoveel op als je competitiecapaciteit?

Breng je zowel je beste als veel positieve game naar wedstrijden?

Succesvolle tennisspelers hebben precies ontdekt hoe ze het met het grootste vertrouwen in toernooien moeten doen.

Als je bereid bent om je mentale weerbaarheid te verbeteren en met het grootste zelfrespect in wedstrijden, kan tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor competitiespelers je helpen dit te doen!

Gebruik tennisvertrouwen om te helpen bij het verbeteren van uw mentale weerbaarheid van tennis en het vinden van zowel krachtige als bewezen mentale spelmethoden die deskundige atleten hebben gewonnen!

Tennisvertrouwen: mentale weerbaarheid voor wedstrijdspelers

Wat zeggen mentale game -klanten?
“Danielle deed het echt goed met het beheersen van haar emoties tijdens de wedstrijden vandaag. We waren enorm blij met haar omdat ze haar frustraties tijdens de wedstrijd niet toonde; Ik geloof dat dat een enorme prestatie was. Ze keek echt in het beheer van haar emoties, zelfs toen ze fouten maakte of fouten maakte. Racing Club de Avellaneda Thuisshirt De aanpassingen die we in minder dan 24 uur op de gewoonten van Danielle zagen, waren geweldig! Zeg je bedankt voor je begeleiding! ”
~ Jennifer Alamo, tennisouder

Download ons gratis tennispsychologierapport!

Ontdek of je een of veel meer van deze “kostbare” ongedwongen mentale gamefouten maakt tijdens wedstrijden!

Download ons gratis tennispsychologierapport:

Zes ongedwongen ‘mentale game’ fouten tennisspelers maken tussen punten

Je zult ontdekken:

Hoe je geest je beste of slechtste bezit op het veld kan zijn.

Als u uw geest met succes gebruikt tussen punten.

Eén methode die u kan helpen om het laatste punt te laten gaan.

De beste mentale spelvaardigheden die je nodig hebt om te beheersen om je zelfvertrouwen en prestaties tussen punten te verbeteren.

Klik hier om uw gratis rapport te downloadennull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.