Tips voor mentale game voor evenwichtige prestaties in het enorme spel

blijven positief in games

Kun je op belangrijke momenten tijdens de concurrentie positief blijven?

Denk aan een tijd dat je ten slotte het enorme podium in je sport haalde … je was hoogstwaarschijnlijk enthousiast om het volgende niveau te bereiken …

Toen de concurrentie begon, was je positief hoe enigszins nerveus … maar dingen zijn misschien niet vroeg in de wedstrijd gegaan …

De spanning of bezorgdheid is hoogstwaarschijnlijk gestegen, evenals uw prestaties. Geluid bekend?

Positief blijven als je op het volgende niveau verschijnt, lijkt misschien moeilijk. Het is onbekend territorium …

Begooid zijn onder druk is de sleutel tot het bereiken van nieuwe prestatiehoogten en uitblinken op geavanceerde niveaus.

Poise betekent jezelf voorbereiden om te presteren zoals je hebt in het verleden, of op een iets hoger niveau ondanks de druk van de situatie.

De Kansas City Royals wonnen 89 wedstrijden om een ​​geboorte te maken in de American League Wildcard -game 2014.

De Royals wonnen 86 wedstrijden in 2013, maar voltooiden 6 wedstrijden uit playoff -stelling. In 2012 waren de Royals 11 wedstrijden van het maken van de play -offs.

De Royals Steady Ascent door de jaren heen kunnen worden geassocieerd met Poise onder druk en leidde hen naar de World Series 2014.

Een uitstekend voorbeeld van het vermogen van de Royals om druk aan te pakken en hun evenwicht te behouden werd tentoongesteld in hun wildcardspel tegen de Oakland als.

De Royals volgden de AS 7-3 op weg naar de bodem van de 8e inning. De Royals scoorden 3 punten in de 8e en één punt in de 9e die de wedstrijd in extra innings dwong …

De AS scoorde één punt in de top van de 12e en de Royals reageerden met twee runs in de bodem van de inning en pad naar de 2014 World Series.

Royals -manager Ned Yost legde de eventuele positieve en positieve mindset uit terwijl zijn team op weg ging naar de 2e van de 9e inning.

Yost: “Wel, je geest wil geloven dat het verschrikkelijk is totdat onze jongens beschikbaar zijn in de dugout, en ze geloofden niet dat Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt het verschrikkelijk was. Ze waren zoals, laten we VfL Wolfsburg Thuisshirt gaan, we hebben dit, laten we gaan, we kunnen dit doen, we kunnen dit voor een man doen. Het was indrukwekkend om het vertrouwen te horen dat ze in hun stem hadden, evenals de intensiteit die ze in hun stem hadden, evenals de wil die ze in hun stem hadden, en toen ze binnenkwamen, ik ben zoals, ja , ze hebben gelijk. Ze zullen niet worden ontzegd. ”

Yost legde uit dat Poise een gewoonte is die zich in de loop van de tijd ontwikkelt.

Yost: “Je moet in die omstandigheden zijn om ze routine te laten zijn, evenals hoe meer omstandigheden je bevindt, hoe gemakkelijker het is om ze aan te kunnen. Nu, de laatste twee weken van het seizoen, zijn we daarbij geweest. Het begint meer te krijgen en meer routine, evenals dat is gewoon ervaring, evenals elke game die we spelen, elke hoge hefboomwerking, een game met een hoog kaliber dat we spelen, draagt ​​gewoon bij aan dat ervaringsniveau voor hen, evenals zij Begrijp precies hoe ermee om te gaan. ”

Probeer deze tips om onder druk te staan:

Tip #1: Begrijp dat elke drukomstandigheden u waardevolle ervaring biedt om de druk in toekomstige competities veel beter aan te kunnen. Het is niet alleen een uitstekende ervaring, maar een kans om te ontdekken en te groeien.

Tip #2: Herinner jezelf aan eerdere momenten toen je verhoogde naar het evenement en positief Tunesisch Voetbalelftal Thuisshirt reageerde op druk. Waar ben je op dat moment over en voelen? Beleef die momenten in je hoofd opnieuw.

Succesvolle atleten hebben precies ontdekt hoe ze prestatietress en angst kunnen stoppen, evenals kalm presteren en met evenwicht. We hebben de gecomponeerde atleet, het werkboek en het CD -programma geproduceerd om u te helpen dit te doen.

Verhoog je zelfvertrouwen met mentale spelcoaching!

Master Mental Game Coach, Dr. Patrick Cohn, kan u of uw atleet (en), 12 jaar en op, helpen, mentale spelproblemen overwinnen met persoonlijke coaching.

U kunt samenwerken met Dr. Patrick Cohn zelf in Orlando, Florida of via Skype, FaceTime of telefoon. Telefoon Call ons gratis op 888-742-7225 of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende coachingprogramma’s die we aanbieden!

Wat zeggen onze stagiairs?
“WAUW!!! Wat een week had ik. Ik was in staat om met een vertrouwen te presteren dat mijn stijl in staat stelde om door te stralen – niet meer de arena binnen te komen en die “hert in de koplampen” look of gevoel te houden. Ik stopte met het evalueren van mezelf terwijl ik optrad, en ik verliet de arena echt nadat mijn patronen het gevoel hadden dat ik veel plezier had meegemaakt. Zeg zo heel erg bedankt. ”
~ Julia Dreyer, National Champion Equestrian

Voor alle atleten-Ontdek zelfverzekerde technieken!

D Je hebt een ongunstig zelfbeeld van jezelf als een atleet die het vertrouwen onderdrukt?

Het maakt niet uit dat je positief probeert te zijn, ben je niet in staat om de vraag te schudden die je hoofd in je hoofd snelt wanneer je je concurrentie opmaakt?

Heb je jezelf geïdentificeerd als een verliezer, slecht dichterbij of middelmatige atleet en deze labels houden je vast in een sleur vannullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.