Tom Brady en Mental Toughness

Hoe de mentale weerbaarheid in het voetbal te verbeteren

Hoe voel je je als je instructeur een lange, inspannende oefening uitvoert? Wanneer uw instructeur u 20-30 minuten sprints heeft uitgevoerd nadat u net twee uur hebt getraind.

Veel atleten hebben praktijken waar ze vrezen aan omdat die sessies fysiek en mentaal uitputten.

Je bent in een situatie geweest waarin je instructeur je een uitdaging voorstelt. Terwijl uw instructeur beschrijft wat de uitdaging met zich meebrengt, voelt u een golf van angst u inhalen.

U betwist uw vermogen om door de sessie te komen. Je houdt de inspanningen tegen omdat je het gewoon wilt halen en geen voordeel ziet van de zware sessies. Je bent boos op je instructeur voor al deze onnodige training.

Desalniettemin merk je dat sommige van je teamgenoten extatisch lijken en klaar zijn om de moeilijke praktijken te omarmen. Je vraagt ​​je af waarom je niet hetzelfde soort motivatie hebt.

Het verschil is je manier van denken. Je kunt zware trainingssessies zien als mogelijkheden om te groeien en een betere, strengere atleet te worden. Of u kunt zware trainingssessies als straf of doelloos beschouwen.

Je mentale weerbaarheid komt uit als je een zware training omarmt of gewoon genoeg moeite doet om het te doorstaan.

Een van de grootste concurrenten van onze tijd is 7-maal ongelooflijk bowl-kampioen quarterback Tom Brady. Brady is om veel redenen een sterke concurrent, een cruciaal kenmerk is zijn mentale weerbaarheid.

Brady’s mentale weerbaarheid heeft bijgedragen aan zijn levensduur en succes in het voetbal.

Brady: “Ik ontdekte dat uitdagingen het beste in mij naar voren brengen, vandaag denk ik weer aan hen als geschenken. Ik heb hard gevochten om te komen waar ik vandaag ben, wat aangeeft dat ik weet wat het aangeeft om hard te vechten. Wanneer je in een ongelooflijk bowlgame zit en je team drie touchdowns naar beneden is en de klok loopt, is mentale tahonness wat het verschil maakt aan het einde. ”

Brady’s mentale weerbaarheid komt van zijn inspanningen en toewijding om Tottenham Hotspur Thuisshirt voorbereid te zijn.

Brady: “Als je op het hoogste niveau wilt doen, moet je je mentaal op het hoogste niveau voorbereiden.”

Atleten worden niet tegengehouden door gebrek aan fysieke vaardigheden, maar hun mentaliteit. Topatleten kunnen door de fysieke uitdagingen naar voren komen en het meeste uit hun vaardigheden halen.

Mindset beïnvloedt uw vermogen om zich volledig voor te bereiden. Wanneer je ervoor kiest om harde trainingssessies door te dringen, bouw je mentale weerbaarheid op.

Hoe mentale weerbaarheid op te bouwen

Je hebt een gratis wil om je mentaliteit te kiezen wanneer je wordt uitgedaagd door met harde trainingssessies. Zoek naar mogelijkheden om mentale weerbaarheid op te bouwen en als atleet te groeien.

Als je een uitdaging krijgt van je coach, zeg tegen jezelf, “dit is mijn mentale trainingsset.”

Herhaal de zin gedurende de sessie om u gemotiveerd te houden. Deze mentaliteit zal niet alleen uw inspanningen ondersteunen, maar het zal ook de mentale weerbaarheid opbouwen waarop u kunt vertrouwen wanneer wedstrijden een uitdaging worden.

Gerelateerde artikelen over mentale weerbaarheid

Hoe je van tegenspoed kwijt bent voor atleten
Atleten die als supersterren worden bestempeld
Mentale weerbaarheid in druksituaties

De zelfverzekerde atleet: een 14-daags plan voor het grootste zelfvertrouwen

“De zelfverzekerde atleet” is een baanbrekend systeem om je te laten zien hoe je CF Monterrey Thuisshirt als een kampioen moet denken en het grootste zelfbeeld heeft wanneer je op het speelveld, de rechtbank, het spoor of de cursus stapt.

“De zelfverzekerde atleet” bestaat uit 2 audio -cd’s (of digitale download) met 14 dagen van betrouwbaarheidsinvoeding en een basis om de werkmap te volgen die u door de 14 dagen leidt, u helpt de strategieën toe te passen en de oefeningen aan uw persoonlijke behoeften.

Hieronder kunt u de digitale downloadversie kopen of het programma naar FC Utrecht Thuisshirt u verzonden.

Koop digitale versie

Ontvang audio -cd -versie

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.