USA Nordic Sport kondigt ontslag aan van uitvoerend directeur Billy Demong

Billy Demong, een Olympisch gouden en zilveren medaillewinnaar uit 2010 in Nordic Combined, heeft ontslag genomen als uitvoerend directeur van USA Nordic.

Demong blijft lid van de raad van bestuur van het nationale bestuursorgaan en zal tijdens de transitio optreden als adviseur van het uitvoerend comité, terwijl de raad naar zijn volgende leider zoekt.

gerelateerde verhalen

Phil Andrews: The Future of USA Fencing Events

Amerikaanse damesvoetbalteam om Duitsland in Florida, New Jersey te krijgen

Ervaring kissimmee genaamd officiële reisbestemming van NFL London Games

Analyse: IOC speelt een vertragingswedstrijd voor 2030 Winterseizoengames Host

Associated Luxury Hotels International Tabs Dan Meisler als wereldwijde verkoopdirecteur

“Terwijl ik uitkijk naar een nieuwe beroepsuitdaging, weet ik dat ik een belangrijke bijdrage heb geleverd aan het opzetten van USAN’s voor voortdurend succes,” zei Demong. “Het is tijd voor een aantal nieuwe ideeën om de basis voor American Nordic Combined en skispringen te cementeren die we samen hebben gebouwd. Ik ben heel blij om te helpen met een soepele overgang, die al bezig is, en om betrokken te blijven als lid van het bestuur. Ik ben blij met mijn prestaties in de afgelopen zes jaar en geloof dat de toekomst voor USANS rooskleurig is. ”

Demong trad in mei 2016 in dienst bij USA Nordic Sport en diende door twee Olympische Spelen en drie wereldkampioenschappen. Onder zijn wacht hield Demong toezicht op de overgang van de organisatie van USA Ski springen naar de Nordic Sport in de VS; Toevoeging van programma’s voor Nordic Combined en dames skispringen van mannen en vrouwen; Aanzienlijke groei van het coachingpersoneel en onboarding van meerdere sponsoringpartners, plus een aanzienlijke toename van de omzet.

“Billy heeft onlangs het uitvoerend comité op de hoogte gebracht van zijn wens om af te treden van zijn rol als uitvoerend directeur na de Olympische Spelen in Beijing”, aldus Tom Bickner, voorzitter van de raad Japans Voetbalelftal Thuisshirt van bestuur. “Billy heeft sterk leiderschap aangeboden en de organisatie begeleidt door haar groei van het vertegenwoordigen Leicester City Thuisshirt van één discipline tot nu vier. Hij laat een sterke basis achter om te bouwen. Oorspronkelijk stemde Billy ermee in om de rol van uitvoerend directeur gedurende twee jaar op zich te nemen. We zijn blij dat hij zes jaar in de positie is gebleven en dat hij zijn nauwe betrokkenheid bij USAN’s zal voortzetten om te helpen bij onze visie, strategie, partnerschappen en netwerkprioriteiten in de loop van de tijd. Hij heeft onze gemeenschap ingeschakeld en geïnspireerd, waardoor we een zinvol momentum hebben gegeven dat Watford FC Thuisshirt zal doorgaan. ”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.