USA Swimming Wijzigt Tyr Pro Series januari -evenement

USA Swimming’s aankomende Tyr Pro Series -evenement vanaf 14 januari wordt gehouden op twee locaties in plaats van drie na de uitbreiding van een regionaal verblijf thuis kopen in Zuid -Californië dwong de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering van de annulering Irvine, Californië, hostsite.

Het evenement gaat naar voren met twee competitielocaties; De primaire site in het North East ISD Blossom Athletic Complex in San Antonio, Texas, een veld met alleen uitnodigingen, samen met de oosterse site in Swimrva in Richmond, Virginia. Elke site zal ongeveer 100 vrouwelijke en 100 mannelijke atleten concurreren en alle lokale, provinciale en federale gezondheidsrichtlijnen AZ Alkmaar Thuisshirt zullen strikt worden nageleefd.

De Tyr Pro Swim-serie bestaat meestal uit een reeks 3,5-daagse lange cursusevenementen. USA Swimming blijft zoeken naar de veiligst mogelijke manieren om evenementen op nationale niveau te organiseren ter voorbereiding op de US Olympische teamproeven later deze zomer in Omaha, Nebraska. Toekomstige 2021 -evenementendata Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt worden op een later tijdstip aangekondigd.

Deel SSC Napoli Thuisshirt dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.