Waco, Texas, voor 70.3 Ironman Race in 2018

Waco, Texas, Real Sociedad Thuisshirt organiseert het nieuwste Ironman -evenement in 2018, de Ironman 70.3 Waco Triathlon. Het evenement, dat de race in Austin op de kalender 2018 zal vervangen, wordt op 28 oktober 2018 geënsceneerd, met registratieopening op 5 december 2017.

“We zijn verheugd om WACO toe te voegen aan onze Ironman 70.3 -raceserie en vooruit te kijken naar het groeien van het evenement in deze prachtige en de historische gemeenschap van Texas,” zei Scott Langen, Regional Director – Gulf Coast van Ironman. “We bieden dit evenement graag op zo’n unieke bestemming die zeker atleten en hun supporters een spectaculaire race -ervaring zal aanbieden.”

Het evenement begint met een 1,2-mijl zwemmen door de Brazos-rivier, gevolgd door een 56-mijl single-lus fietsprogramma-pad op landelijke wegen, langs Waco Lake en door de Waco Wetlands. Het 13,1-mijl Double-lus run-programma zal vijf keer West Ham United Thuisshirt de Brazos-rivier en de historische bruggen van de stad oversteken. De oppervlaktelijn zal zich op de oudste hangbrug in het zuidwesten bevinden.

“We zijn dankbaar om samen te werken met een organisatie van wereldklasse zoals Ironman en deze race is een ideale geschikt voor de natuurlijke locatie die we te bieden hebben UNAM Pumas Thuisshirt in de Brazos-rivier,” zei Will Phipps, uitvoerend directeur van de Greater Waco Sports Commissie. “Dit wordt een van de belangrijkste jaarlijkse evenementen van Waco.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.