Will Waller genaamd CEO van National Rolchair Basketball Association

Will Waller is onmiddellijk benoemd tot CEO van de National Rolstoel Basketball Association, efficiënt. Waller, die sinds 2016 in het bestuur van de organisatie is gediend, heeft zijn bestuursinstelling neergelegd om de eerste plaats te nemen.

Waller is de voormalige Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt vice -president van HR Business Transformation voor de Goodyear -band en rubberbedrijf. Hij is al 25 jaar lid van de NWBA en is een vijfvoudig Paralympic en wereldkampioen medaillewinnaar.

“Will brengt deze functie een unieke combinatie van zakelijke inzicht en NWBA -ervaring als atleet in verschillende divisies, zowel in Team USA als in de raad van bestuur,” verklaarde Sarah Castle, president van de NWBA Board of Directors. “Hij heeft ook een bewezen ervaring met het stimuleren van aanpassing die de bedrijfsresultaten verbetert, inclusief de afgelopen zes maanden dat de functie van uitvoerend directeur leeg was. Wij geloven dat hij uniek gekwalificeerd is om de Fluminense Thuisshirt raad van bestuur te ondersteunen bij het versnellen van de ontwikkeling tegen ons strategische plan. ”

Waller zal het personeel van de organisatie en de dagelijkse Valencia Thuisshirt activiteiten van de NWBA leiden, terwijl de nadruk wordt gelegd op het versterken van belangrijke verbindingen en het verhogen van de inkomsten met sponsoring en fondsenwerving. “De NWBA heeft een cruciale functie gespeeld in alle elementen van mijn persoonlijke reis, mijn leiderschapspotentieel ontgrendelen,” zei Waller. “Ik denk er een voorrecht over om de traditie en het visioen vooruit te brengen dat onze oprichter, Dr. Timothy J. Nugent, eerst in 1948 opgericht. Dat objectief blijft vandaag passend. Onze sport, zowel atleten als merk hebben een aanzienlijke prospect om waarde te produceren, zowel voor zowel de NWBA als de aanwezige als toekomstige partners. Ik ben van plan onvermoeibaar samen te werken, evenals voor onze leden om de NWBA te verbeteren, om ervoor te zorgen dat we meer atleten kunnen bereiken die kunnen profiteren van het spelen van deze opmerkelijke sport. ”

De NWBA heeft 3.000 leden in 43 staten, Puerto Rico evenals Canada en bestaat uit meer dan 200 rolstoelbasketbalteams op 22 conferenties.

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.